Усилитель Postat Iunie 17, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2022 Ps. Da acum la fata locului am observat ca o tablita este invers, scrie NO... Le am luat de la o firma, erau in aceasi cutie, nici nu ma gandeam ca am ajuns la o asa dezvoltare ca exista cu 2 tablite : cu ON sus si alta jos. Acum important este ca spre rosu, deci miscat in sus se aprinde lumina.... Ar fi fost dur/derutant, ca una sa fie in sus, alta in jos, numai ca sa corespunda cu inscriptia, pe care prietenul meu din Germania nu-l intereseaza, el e cu Ain - Aus.... Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 7, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2022 (editat) Usa spate , before ...si after....placaj anost , VS mocheta, culoare mai aprinsa , sa ....se vada...( facut si pe partea geamana...) Editat Iulie 7, 2022 de Усилитель Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 9, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2022 Proiectat/debitat /sudat suport cabestan electric: Locul unde vine ... Prins la loc ,demontabil rapid... complect , cabestanul are prindere "baioneta"... ( 5sec ) Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 11, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2022 Gata. Tavanul "lambriat" spoturi LED ,si lampile originale ,cu becul sofit schimbat tot pe LED. Coltul rezolvat cu mocheta gri,ieftin ,eficient .La zona de "separatie" lambriu ,am dat niste gauri cu scop estetic,arata mult mai bine decat "scandura".... Moltat un frigider , merge cu gaz, 220V, 12V. Cu ramasite din spray vopsea am tras o "opera artistica stil cubist...." ,usor 3D.......arata mult mai bine ,deosebit, ( era negru anost , plin de zgarieturi.) Puteam sa fac mult mai "expresiv "dar erau aproape goale.......Din anumite unghiuri duba pare mai "lunga "....in interior. Acoperit usa laterala dreapta cu cate ceva , mai izoleaza, mai arata mai bine.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum