Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect modificare (duba ) ...."bus "

Усилитель

Postări Recomandate

Ps. 

Da acum la fata locului am observat ca o tablita este invers, scrie NO... 

Le am luat de la o firma, erau in aceasi cutie, nici nu ma gandeam ca am ajuns la o asa dezvoltare ca exista cu  2 tablite : cu ON sus si alta jos. Acum important este ca spre rosu, deci miscat in sus se aprinde lumina.... Ar fi fost dur/derutant, ca una sa fie in sus, alta in jos, numai ca sa corespunda cu inscriptia, pe care prietenul meu din Germania nu-l intereseaza, el e cu Ain - Aus.... 

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Усилитель

19

• Ovidanie

4

• draku

3

• ady2006

2

Top autori în acest subiect

Usa spate , before ...si after....placaj anost , VS mocheta, culoare mai aprinsa , sa ....se vada...( facut si pe partea geamana...)

usapla10.jpg

usamoc10.jpg

Editat de Усилитель
Link spre comentariu

Proiectat/debitat /sudat  suport cabestan electric:

suport10.jpg

Locul unde vine ...

s110.jpg

Prins la loc ,demontabil rapid...

s210.jpg

complect , cabestanul are prindere "baioneta"...    ( 5sec  )

s310.jpg

Link spre comentariu

Gata.

Tavanul "lambriat" spoturi LED ,si lampile originale ,cu becul sofit schimbat tot pe LED.

Coltul rezolvat cu mocheta gri,ieftin ,eficient .La zona de "separatie" lambriu ,am dat niste gauri cu scop estetic,arata mult mai bine decat "scandura"....

Moltat un frigider , merge cu gaz, 220V, 12V.

Cu ramasite din spray vopsea am tras o "opera artistica stil cubist....:d" ,usor  3D.......arata mult mai bine ,deosebit, ( era negru anost , plin de zgarieturi.) Puteam sa fac mult mai "expresiv "dar erau aproape goale.......Din anumite unghiuri duba pare mai "lunga "....in interior.

Acoperit usa laterala dreapta cu cate ceva , mai izoleaza, mai arata mai bine....

leftfu10.jpg

in310.jpg

in210.jpg

in110.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări