sesebe Postat Mai 29, 2022 Partajează Postat Mai 29, 2022 Salutare colegi, Am gasit prin uscator la parinti un pickup ITE GS431. Mi-ar placea sa-l fac sa cinte din nou iar prima etapa este sa-i gasesc o curea noua. Imi poate recomanda cineva de unde pot lua o curea noua cit de cit de calitate? Cureaua originala este rupta si are o lungime desfasurata de ~48cm. Cum se masoara cureaua? La diametru sau la lungimea desfasurata? Link spre comentariu
daniels Postat Mai 29, 2022 Partajează Postat Mai 29, 2022 https://www.electronicservice.ro/cumpara/curea-plata-mx3-7439894 Link spre comentariu
gusti_73 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 https://www.partysound.ro/dj/produse-dj/diverse-cartuse-suporturi/curea-transmisie-stage-line-p-124djp/29445 puteti sa o incercati pe acesta.....are un pret mult mai decent decat cea de la electronicservice Scuze.......probabil ati rezolvat pana acum dar poate mai sunt colegi. Care au nevoie. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 4, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Merci de ideie, am sa verific mai ales ca am nevoie de una pt un prieten. Nu, n-am rezolvat încă, sta în teancul ce urmează sa fie luate în atenție. Link spre comentariu
gusti_73 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Mai masurati inca odata. Pare mare ca si dimensiune. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 5, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2023 Și cum se măsoară? Am întrebat și in prima postare. Lungimea desfășurată, diametrul cind este poziționată ca un cerc, lungimea desfasurata/2 (o curea întreaga întinsă), sau cum? Link spre comentariu
mannx Postat Ianuarie 5, 2023 Partajează Postat Ianuarie 5, 2023 Se pune in două, se întinde fără să se deformeze și se măsoară lungimea. Practic jumătate. Eu așa am procedat de comun acord cu vânzătorul și a fost perfect. Din păcate nu știu cota de care ai nevoie. Încerc să aflu. Și cam 50 lei costă una bună. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 5, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2023 La mine, acum, nu mai exista cureaua originala. Nici la prietenul meu. Măsurătoarea am făcut-o folosind o sfoara pusa pe traseul original și cred ca valoarea este corecta. Am sa refac măsurătoarea înainte de a da comanda dar canalul de pe "platan" este aproape la diametrul lui deci rezulta o curea mare. Link spre comentariu
okean Postat Ianuarie 5, 2023 Partajează Postat Ianuarie 5, 2023 La multi ani ! Cureaua se pune mai mica decat masuratoarea cu sfoara, caut dimensiunile exacte... Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 5, 2023 Partajează Postat Ianuarie 5, 2023 147mmX4,5mmX0,5mm (fiXlatimeXgrosime) da o lungime de 461,58mm Daca tinem seama ca acea curea s-a mai deformat, se potriveste cu cei 48cm Link spre comentariu
okean Postat Ianuarie 5, 2023 Partajează Postat Ianuarie 5, 2023 (editat) Alea dimensiuni sunt,deci cam cu 5% mai mica decat dimensiunea masurata functioneaza in mod curent... Editat Ianuarie 5, 2023 de okean Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum