Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Curea pt pickup GS431

sesebe

Postări Recomandate

Salutare colegi,

Am gasit prin uscator la parinti un pickup ITE GS431. 

Mi-ar placea sa-l fac sa cinte din nou iar prima etapa este sa-i gasesc o curea noua.

Imi poate recomanda cineva de unde pot lua o curea noua cit de cit de calitate? Cureaua originala este rupta si are o lungime desfasurata de ~48cm. Cum se masoara cureaua? La diametru sau la lungimea desfasurata?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

4

• daniels

2

• okean

2

• gusti_73

2

Top autori în acest subiect

• 7 luni mai târziu...

Merci de ideie, am sa verific mai ales ca am nevoie de una pt un prieten. Nu, n-am rezolvat încă, sta în teancul ce urmează sa fie luate în atenție. 

Link spre comentariu

Și cum se măsoară? Am întrebat și in prima postare. Lungimea desfășurată, diametrul cind este poziționată ca un cerc, lungimea desfasurata/2 (o curea întreaga întinsă), sau cum? 

Link spre comentariu

Se pune in două, se întinde fără să se deformeze și se măsoară lungimea. Practic jumătate. Eu așa am procedat de comun acord cu vânzătorul și a fost perfect. Din păcate nu știu cota de care ai nevoie. Încerc să aflu. Și cam 50 lei costă una bună.

Link spre comentariu

La mine, acum, nu mai exista cureaua originala. Nici la prietenul meu. Măsurătoarea am făcut-o folosind o sfoara pusa pe traseul original și cred ca valoarea este corecta. Am sa refac măsurătoarea înainte de a da comanda dar canalul de pe "platan" este aproape la diametrul lui deci rezulta o curea mare. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări