Marian C Postat Mai 28, 2022 Partajează Postat Mai 28, 2022 (editat) buna, am un laptop hp probook 450 g2 dar nu am incarcator pt el as putea sa modific orice incarcator cu 2 fire in unul pt laptop hp cu 3 fire , punand la firul al treilea (ID sense )o rezist de 330k in serie cu o dioda legate la firul de 19v? (asta in cazul in care gasesc o mufa de incarcator hp Editat Mai 28, 2022 de Marian C Link spre comentariu
Marian C Postat Mai 28, 2022 Autor Partajează Postat Mai 28, 2022 (editat) am vazut asta si de aia am intrebat, intre timp am gasit un adaptor Editat Mai 28, 2022 de Marian C Link spre comentariu
dumitrumy Postat Mai 28, 2022 Partajează Postat Mai 28, 2022 Pune poza incarcatorului, eticheta de pe capac. Am cateva alimentatoare dezmembrate cu 3 fire. Link spre comentariu
Marian C Postat Mai 28, 2022 Autor Partajează Postat Mai 28, 2022 (editat) 19,5v 2,31a incarcator hp Editat Mai 28, 2022 de Marian C Link spre comentariu
dumitrumy Postat Mai 29, 2022 Partajează Postat Mai 29, 2022 Am gasit de 4,74A, unul reparat cu care testam laptop-urile si unul nedesfacut dar care are firul central intrerupt. Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 29, 2022 Partajează Postat Mai 29, 2022 (editat) La 28.05.2022 la 18:46, Marian C a spus: am vazut asta si de aia am intrebat, intre timp am gasit un adaptor nu vå recomand artificii la hp-dell pin central,pot distruge bateria,dacå era o vechiturå de laptop cu bateria moartå ,nu era problemå,oricum nici laptopul dv nu e mare sculå,sånt mult mai proaste decat cele vechi,se stricå mult mai repede,dar totusi nu e pacat sa-i gråbiti decesul? si vå spun din propie experienta ,am våndut cåteva zeci de laptopuri ,am vazut pe situri straine cum recomandå cå poti folosi,alimentator de dell la hp(o prostie,de multe ori nu incarcå,si se tureazå coolerul) si la dell sa folosesti hp ,ba nu incarcå ,dar intodeauna chiar si cu unul cu 2 fire,universal,sau de acelasi consum, clasic cu adaptor de la 2 la 3 fire o ia razna touchpadul,deci e clar cå nu le convine ceva, ori luati unul original ,ori tot unul de hp cu 3 fire,cu amperaj apropiat,nu mai mic de 2.31a,dacå e profitabil se gasesc originale noi cu 125lei plus transport Editat Mai 29, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum