Vizitator misi_11 Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 am 2 boxe facute cu difuri de bas full range de la Dap Audio (AB15), filtrele sunt facute cu schema care este data aici pe forum , si calculata cu ajutorul celor scrise aici....atenuare 18 db/oct. la o frecventa de 2700hz.spuneti-mi ce driver sa folosesc ca boxele sa reziste fara probleme pe o statie facuta cu ipa400????habar nu am...sunt atatea modele, incat nu stiu ce sa folosesc..... Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 comp34 de la kon, pad52 de la paudio, wnd44, etc.pht-urile nu merg. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... ucts_id=82 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 poti baga si Selenium D220Ti daca vrei sa poti urca foarte bine in frecventa dar fara sa dai 260 RON pe WN-D44 (in cazul in care nu te avantajeaza un driver pe NEO) http://www.seleniumloudspeakers.com/sit ... D220Ti.pdf later edit nu stiu cum naiba am postat un link de youtube in loc de PDF-ul difuzorului :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator misi_11 Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 intre BT DC3.4 si COMP-34 care credeti ca este mai potrivit???? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 sunt acelasi difuzor :weedman: Link spre comentariu
Vizitator misi_11 Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 ..si totusi, au caracteristici diferite....puterea difera, banda de frecventa difera...practic nu au decat diametrul la fel(34,4mm)...in rest????? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 specificatiile de pe hi-end sunt cele date de fabricant, la kon cand le-au pus pe site au pus tot din burta iar cand le-au venit spacificatiile nu au mai corectat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum