Marian Dima Postat Mai 27, 2022 Partajează Postat Mai 27, 2022 Buna ziua. Am gasit un radio, pe care scrie NEPTUN1, dar in urma cautarilor pe internet nu am reusit sa dau de varianta pe care o detin. La cautare Neptun1 apar altfel de aparate, oarecum asemanatoare dar niciunul nu seamana cu al meu. Nu am multe poze, acum l-am demontat pentru a incerca sa il resuscitez. Pe placa de aluminiu din spate nu se vede nicio inscriptie. Are 5 game de unda UL/UM/US1/US2/US3 si un buton pentru ton. Atasez o poza cu interiorul si una cu grila aparatului. Pot reveni ulterior cu alte poze, acum sunt la serviciu. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Mai 27, 2022 Partajează Postat Mai 27, 2022 Nu este Neptun 1. Nici S2 siliciu. Nu conține și gama de UUS . Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 27, 2022 Partajează Postat Mai 27, 2022 https://www.elforum.info/topic/151962-identificare-aparat-radio-produs-de-electronica/?do=getNewComment Ia arunca un ochi aici și vezi daca te lămurești. Link spre comentariu
Marian Dima Postat Mai 27, 2022 Autor Partajează Postat Mai 27, 2022 Cred ca este Jupiter cu "imbracaminte" de Neptun. Interesant. Multumesc de informatie ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum