Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Papagali mioritici de youtube

Postări Recomandate

5 minutes ago, Elservius said:

Probabil că nu toți sunt experți de înaltă clasă la chimie; nici măcar la cea anorganică.

După a mea părere, dacă cineva care pronunță "H2O" nu pricepe care-i "legătura", are dreptul doar să bea H2O nu să și arunce cu ea în capul altora pentru a le provoca daune !
Greșesc ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 285
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 24 minute, Elservius a spus:

Probabil că nu toți sunt experți de înaltă clasă la chimie; nici măcar la cea anorganică.

După mintea unora, să vezi ce complicație ar fi să arunci cu ouă în capul curcubeilor, și să nu știi formula chimica a oului... adevărată belea. 

Link spre comentariu
2 minutes ago, doru3160 said:

să vezi ce complicație ar fi să arunci cu ouă în capul curcubeilor,

Dacă aruncătorii de oo nu știu să explice un curcubeu, au dreptul să arunce ?

Link spre comentariu

Eu mi-am mai prezentat părerea pe aici...Leghebetiştii ăştia n-au ce căuta cu marşuri pe stradă!Primarii ar trebui să nu le dea aprobări!

Suntem şi noi slabi findcă nu organizăm contramanifestații ca purtători legali de pu*ță şi iubitori de femei!

Link spre comentariu
2 minutes ago, BRANCA said:

Primarii ar trebui să nu le dea aprobări!

Suntem şi noi slabi findcă nu organizăm contramanifestații ca purtători legali de pu*ță şi iubitori de femei!

Primarii sunt aleși de noi. Adică ne reprezintă interesele !
Ce te oprește să organizezi o demonstrație publică în care să arăți cum se face un sex dacic, tradițional între un bărbat și o femeie ?
Să convoci ceva persoane care să prezinte public o felație tradițională & Co.

Link spre comentariu
Acum 15 minute, BRANCA a spus:

Se vede că eşti mai nou pe forum,eu sunt cu handicap,altfel,find pensionar,aş fi ieşit la orice "contră"!!

n-are legatura cu handicap-ul postarea are legatura cu indignarea.

cu ce e mai "anormal" un homosexual care munceste onest si plateste taxe ca si tine? are mai multe drepturi decat ai tu ca cetatean? crezi ca pe el nu-l uda ploaia asa de tare ca pe tine? sau poate crezi ca nu e demn de respect?

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

Te faci că nu înțelegi?Păi dacă sunt normali de ce au nevoie de marşurile astea "pride" idioate??La asta mă refeream,să se comporte normal ca şi noi!

Editat de BRANCA
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări