eos Postat Iunie 29 Partajează Postat Iunie 29 Nu stiu pe cine o sa propuna astia presedinte pe la noi dar psd nu o sa mai vada presedinte de la ei in veci Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 29 Partajează Postat Iunie 29 Il au activ pe Iliescu...e mai verde ca bidon. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 29 Autor Partajează Postat Iunie 29 Nu o sa prinda psd alt președinte, deci ori se va redenumi, ori oamenii vor migra la alt partid ca si pana acum. Ce președinte, si la județ sau pe primării suntem praf în mare proporție... Link spre comentariu
ex.escu Postat Iunie 29 Partajează Postat Iunie 29 ...to many man, to many people, making to many problems...in final apare si butonul rosu (poate va amintiti,"butonul meu e mai mare si chiar functioneaza). Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 29 Partajează Postat Iunie 29 Acum 23 ore, merck a spus: Faptul ca pleaca de la o amenintare si ajunge sa stranga mana unui adversar ESTE DE LAUDA! Si? A mai fost si altceva decât PR? Ma îndoiesc ca The Donald stie ca acolo tot stare de razboi este; chiar daca-i armistitiu. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 29 Autor Partajează Postat Iunie 29 Pai si chinezu s a dus a zis ca ii împacă si dupa o luna ala a mai lansat o rachetă. Trump a pus piciorul in prag. Restu nimic. N a purtat razboaie doar si a incordat muschii in marea Chinei mai multi ca altii. Trebuie si chinezii sa priceapa ca marea aia sunt ape internaționale. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 30 Partajează Postat Iunie 30 Deci leghebetiştii sunt "specie protejată",conform papagalilor noştri: https://m.dcnews.ro/bataie-pe-strazile-din-bucuresti-jandarmii-au-intervenit_964294.html Link spre comentariu
validae Postat Iunie 30 Partajează Postat Iunie 30 Cei din blocurile pe lângă care trec anormalii ăștia ar trebui să le dea numai pungi de apă în capete, să se mai răcorească. Să se ducă apoi să se manifeste în câmp.... Link spre comentariu
Elservius Postat Iunie 30 Partajează Postat Iunie 30 Iar la cei care îi protejează prin legi și îi discriminează pozitiv, ar trebui să le dea în căpățânile lor stricate cu pungi de felul celor lansate de nord-coreeni. Link spre comentariu
cloudy Postat Iunie 30 Partajează Postat Iunie 30 23 minutes ago, validae said: Cei din blocurile pe lângă care trec anormalii ăștia ar trebui să le dea numai pungi de apă în capete Nu cred că așa trebuie rezolvată divergența. Adică, căți dintre cei care ar arunca cu pungi cu apă știu de ce este nevoie de doi H și un O ? Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 30 Partajează Postat Iunie 30 @cloudy pui niște întrebări... de îmi vine și mie să te întreb dacă nu cumva numele tău real este Gemini. Link spre comentariu
ex.escu Postat Iunie 30 Partajează Postat Iunie 30 Nu va suparati , dar si "lumea buna" are probleme cu formula apei, vezi cazul tov./domn adrian severin... Link spre comentariu
cloudy Postat Iunie 30 Partajează Postat Iunie 30 (editat) 5 minutes ago, ex.escu said: Nu va suparati , dar si "lumea buna" are probleme cu formula apei, Eu nu mă refeream la cunoașterea "formulei apei", ci la capacitatea explicării (întelegerii) ei. Adică, de ce nu H4O2 sau H3,2-O1,3 sau alte variațiuni pe tema asta. Editat Iunie 30 de cloudy Link spre comentariu
cloudy Postat Iunie 30 Partajează Postat Iunie 30 11 minutes ago, Stefan said: pui niște întrebări... de îmi vine și mie să te întreb dacă nu cumva numele tău real este Gemini. Eu pun răspunsuri. Link spre comentariu
Elservius Postat Iunie 30 Partajează Postat Iunie 30 Probabil că nu toți sunt experți de înaltă clasă la chimie; nici măcar la cea anorganică. Link spre comentariu
Postări Recomandate