doru3160 Postat Mai 24 Partajează Postat Mai 24 Acum 3 minute, BRANCA a spus: Uită-te şi la adblochere dacă ai sau nu instalate. Nu prea are importanta daca ai sau nu. Eu am si tot imi baga reclame dedicate in functie de ce caut. Si daca pe un site nu am posibilitatea sa refuz cookie, nu intru. Nu stiu daca refuzul ala e luat in serios, dar macar nu dau accept la orice numai sa citesc niste tampenii. Se pare ca nu prea e scapare, daca ai telefon destept, stiu ei cum sa te agate. Nu conteaza marca telefonului, comportamentul e acelasi. Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 24 Partajează Postat Mai 24 doru3160.La internetul meu Samsung contează dacă am sau nu adbloker...Mai intru pe saituri de electronică sau ştiri la ruşi sau la ucrainieni şi sar reclame la greu! Oricum am observat că şi Gogu afişează adrese linkuri funcție de istoricul căutărilor mele... Link spre comentariu
roadrunner Postat Mai 24 Partajează Postat Mai 24 Citat eu cred ca acest topic ar trebui inchis , multa vorba ,si nu are , sens pentru electronisti,, acest este un site de electronica bineinteles '''' ELFORUM dupa mintea mea vine de la electrotehnica ,electronica ,,, nu de la Yt ,,,, ori ne uitam pe YT ,ori construim ceva impreuna in electronica pai cu ce-s eu de vina ca nu ma pricep la electronica? RR Link spre comentariu
alexy Postat Mai 24 Partajează Postat Mai 24 (editat) aveti antivirus pe telefoane , de ex karspesky,,, blocheaza totul,bineinteles cu licenta Editat Mai 24 de alexy Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 24 Partajează Postat Mai 24 Citat aveti antivirus pe telefoane , de ex karspesky Bitdefender cu licenta pt toate sculele din casa care intra pe net. Cred ca e anul 3 de utilizare. Pana acum sunt multumit. Acum 13 minute, BRANCA a spus: Mai intru pe saituri de electronică sau ştiri la ruşi sau la ucrainieni şi sar reclame la greu! Eu cu rusii m-am lamurit, nu mai intru pe adresele lor nici daca ar fi singura sursa de informare. La doua din trei adrese ma avertizeaza antivirusul ca nu e in regula. Nu ma refeream ca nu-si face treaba un adbloker, mai bloceaza din reclame, dar cand e vorba sa fii subiect de studiu, ca sa stie baietii ce sa-ti bage pe gat, nu mai conteaza. La asta m-am referit. Link spre comentariu
alexy Postat Mai 24 Partajează Postat Mai 24 (editat) da stiu siturile de la rusi ,,siau schimbat scriptul,de ex este un site in care intri acum la ei si , numai te lasa dupa 24h,,poate de siguranta lor ,,, intotdeauna rusii au fost si sant ,pe tara lor Editat Mai 24 de alexy Link spre comentariu
roadrunner Postat Mai 24 Partajează Postat Mai 24 (editat) Is Kaspersky Anti-Virus good and worth getting? We don't recommend using Kaspersky Anti-Virus, because there might be security issues related to its user identification ties to the Russian secret services. In fact, the connection is so well established that Germany's Federal Office for Information Security (BSI) actively recommends not to use Kaspersky antivirus, and urges its users to consider alternative products. However, as a product itself, Kaspersky Anti-Virus offers decent protection against malware, protecting your devices. Kaspersky also provides lots of useful features, such as Webcam Protection, a fast VPN, and an Ad Blocker to help you maximize your device’s security at all times. Keep in mind that all of these tools are designed to use as minimal resources as possible, so the antivirus has little impact on your device's memory and system performance. Just keep in mind that there are way more secure and reliable alternatives to choose from. All in all, the decision whether or not to use Kaspersky is entirely in your hands. It can be good if you're looking for simplicity, ease of use, and a couple of extra features to make your online experience safe – even at a pretty high price. The taint of Russian espionage allegations remains, as do the bans by the US government, Twitter, and Best Buy. Kaspersky has been proactive in its attempts to rehabilitate its reputation, but when an internet security company is accused of being an avenue for espionage, proceed with caution. https://cybernews.com/best-antivirus-software/kaspersky-antivirus-review/#:~:text=Both are considered some of,has a 99.96% protection rate. Editat Mai 24 de roadrunner Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 24 Partajează Postat Mai 24 https://adguard.com/en/adguard-android/overview.html pe pc Eset... Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 24 Partajează Postat Mai 24 blocare continuterele sunt una,antivirusurile sunt alta...Privitor la companiile "dubioase",lista o fac americanii funcţie de interesele lor.Să menționăm şi Huawei sau,mai nou,încercarea de preluare a Tik Tok? Aveți senzația că ce avem de la americani e "safe"?O fi pentru unii,da' nu pentru toți! Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 24 Partajează Postat Mai 24 Sunt mai multe, si isi fac treaba cat de cat. Acum 15 minute, maresaldeflota a spus: pe pc Eset... Acum 4 minute, BRANCA a spus: blocare continuterele sunt una,antivirusurile sunt alta Uzezi de ambele si ai scapat Link spre comentariu
cloudy Postat Mai 24 Partajează Postat Mai 24 (editat) Când instalăm un sistem de operare pe PC (sau telefon) care are acces la internet trebuie să fim conștienți că nici mama antivirusului nu va putea bloca sau să raporteze activitățile (conexiuni și transferurile prin internet) acelui sistem de operare (fie el Android sau Windows XP, 7 , 10, 12 ... ). Editat Mai 24 de cloudy Link spre comentariu
roadrunner Postat Mai 24 Partajează Postat Mai 24 (editat) Daca cineva mi-ar cere sa fac un spyware as folosii 3 metode principale de deployment 1. Antivirus care functioneaza bine ca sa capete lumea incredere, cu varianta free limitata in timp 2 VPN 3. Game free. RR Citat Când instalăm un sistem de operare pe PC (sau telefon) care are acces la internet trebuie să fim conștienți că nici mama antivirusului nu va putea bloca sau să-ți raporteze activitățile (conexiuni și transferurile prin internet) acelui sistem de operare (fie el Android sau Windows XP, 7 , 10, 12 ... ). daca esti user obisnuit si oricum iti pui toata viata pe FB nici nu mai are importanta. Daca esti agentie guvernamentala te gandesti bine ce-i prin routere tale, pe unde tii cheile de encriptare si ce algoritmi folosesti. Multe transmisii mai secretoase fac "piggy back" pe protocoale existente sau se ascund prin imagini si sunete si tot felul de pachete "normale". Daca te uiti cu wireshark te sperii ce telemetrie pleaca din windows. RR Editat Mai 24 de roadrunner Link spre comentariu
cloudy Postat Mai 24 Partajează Postat Mai 24 6 minutes ago, roadrunner said: Daca te uiti cu wire shark te sperii ce telemetrie pleaca sin ultimul upgarde de windows. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 24 Partajează Postat Mai 24 Acum 41 minute, roadrunner a spus: daca esti user obisnuit si oricum iti pui toata viata pe FB nici nu mai are importanta. Nu e obligatoriu. Poti avea cont si fara sa expui maxim viata personala. Un user obisnuit va uza de un antivirus cu licenta pt o minima protectie. Au spart hacherii servere la americani, la Pentagon, NASA. Dar acolo macar au ce scobi. La un pc amarat sau un telefon oarecare, ce naiba interes sa excite hacherii? De aia am zis ca e bun un antivirus, dar nu ca e infailibil. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 24 Partajează Postat Mai 24 (editat) Doar cu Eset în mod administrator am scăpat de viruși... Editat Mai 24 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate