mercenarx Postat Mai 26, 2022 Partajează Postat Mai 26, 2022 (editat) sal!, am pe masa tv-ul din titlu cu placa de baza 1-889-202-22 , la clipeste ledul de st-by de doua ori , apoi pauza 3 secunde , clipire de doua ori , si tot asa (cod eroare2) nu prea gasesc pe net ce ar fi aceasta eroare (la modelul asta) , dar la alte modele ar fi partea de alimentare (este cu sursa externa de 19,5v si este ok) , sau soft placa de baza daca are cineva dumpul pentru nand , sau schema placii de baza, rog sa posteze multumesc Editat Mai 26, 2022 de mercenarx Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 26, 2022 Partajează Postat Mai 26, 2022 (editat) Acum 3 ore, mercenarx a spus: sal!, am pe masa tv-ul din titlu cu placa de baza 1-889-202-22 , la clipeste ledul de st-by de doua ori , apoi pauza 3 secunde , clipire de doua ori , si tot asa (cod eroare2) nu prea gasesc pe net ce ar fi aceasta eroare (la modelul asta) , dar la alte modele ar fi partea de alimentare (este cu sursa externa de 19,5v si este ok) , sau soft placa de baza daca are cineva dumpul pentru nand , sau schema placii de baza, rog sa posteze multumesc nu cred ca rescrierea nandului så aduca ceva bun,astea sånt ,,ciufute,, råu,binul nand e imperecheat cu procesorul,si un dump salvat din alt tv,nu aduce nimic bun,in cel mai ,,bun,, caz va schimba erroarea,va clipi de 3 ori in multe cazuri Editat Mai 26, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Mai 26, 2022 Partajează Postat Mai 26, 2022 (editat) Lasa nand-ul in pace. Editat Mai 26, 2022 de Gabriel_S Link spre comentariu
mercenarx Postat Mai 27, 2022 Autor Partajează Postat Mai 27, 2022 Multumesc Gabriel_S , limba n-o inteleg , dar banuiesc ca trebuie sa fie in punctul respectiv 2,1 volti si se fac cu ajutorul unui semireglabil de 100k ? Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Mai 27, 2022 Partajează Postat Mai 27, 2022 1 oră în urmă, mercenarx a spus: Multumesc Gabriel_S , limba n-o inteleg , dar banuiesc ca trebuie sa fie in punctul respectiv 2,1 volti si se fac cu ajutorul unui semireglabil de 100k ? Sau cu un stepdown converter reglat la 2.1v Link spre comentariu
mercenarx Postat Mai 27, 2022 Autor Partajează Postat Mai 27, 2022 Acum 1 minut, Gabriel_S a spus: Sau cu un stepdown converter reglat la 2.1v da, am si asa ceva , am sa incerc , multumesc mult! Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Mai 27, 2022 Partajează Postat Mai 27, 2022 Acum 5 minute, mercenarx a spus: da, am si asa ceva , am sa incerc , multumesc mult! Merge sigur am testat ai eu dar nu la modelul din titlu Link spre comentariu
mercenarx Postat Mai 31, 2022 Autor Partajează Postat Mai 31, 2022 (editat) azi m-am apucat de el , dar nu pot localiza punctul DC_DET , unde trebuiesc asigurati 2,1 volti.. placa mea difera de ceea ce este in video Editat Mai 31, 2022 de mercenarx Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Mai 31, 2022 Partajează Postat Mai 31, 2022 (editat) Dupa cum se observa si in colajul de poze e un tipar. Nici eu n-am avut noroc de o placa ca-n video, dar le gasesti relativ usor. In timpul cat merge, cateva secunde, vezi in jurul procesorului unde dai de 19v. Sau poate gasesti manualul de service pt placa asta, dar oricum langa procesor nu ai 19v decat pentru dc det Editat Mai 31, 2022 de Gabriel_S Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum