mercenarx Postat Mai 25, 2022 Partajează Postat Mai 25, 2022 salutare, am pe masa tv-ul asta (un vestel adus de afara) , cu simptom: clipeste ledul de st-by tensiunile pe sursa (17IPS12) sunt ok display VES480UNDS-2D-N11 as vrea sa incerc cu un soft pentru usb sau spi si nand multumesc Link spre comentariu
mercenarx Postat Mai 25, 2022 Autor Partajează Postat Mai 25, 2022 n-are nimeni nici o solutie? Link spre comentariu
AuricaTanase Postat Mai 25, 2022 Partajează Postat Mai 25, 2022 Sigur nu sunt ledurile????...cam asa clipește vestel....săptămâna trecută am avut un telefunken sasiu vestel...tot asa clipea ledul....intrasem la bănuieli....dar...un control mai atent și am văzut ca nu se aprindea backligt... Link spre comentariu
Cosmin Marian Postat Mai 25, 2022 Partajează Postat Mai 25, 2022 Bună seara,eu vă recomand să încercați transferarea conținutului memoriilor pe altele noi, numai bine Cosmin. Link spre comentariu
mercenarx Postat Mai 26, 2022 Autor Partajează Postat Mai 26, 2022 (editat) Acum 12 ore, AuricaTanase a spus: Sigur nu sunt ledurile????...cam asa clipește vestel....săptămâna trecută am avut un telefunken sasiu vestel...tot asa clipea ledul....intrasem la bănuieli....dar...un control mai atent și am văzut ca nu se aprindea backligt... la vestel , nu am intalnit sa nu plece din cauza ledurilor pana acuma... oricum , nu pleaca nici cu ele decuplate.. mai degraba de incercat ce a sugerat colegul Cosmin Marian oricum , am comandat alta placa , si am sa inlocuiesc memoriile scrise cu dumpurile din placa functionala Editat Mai 26, 2022 de mercenarx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum