Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Antena radio

Shutter

Postări Recomandate

La 05.08.2022 la 19:32, Liviu.Mihaiu a spus:

@Shutter
Eu te-am mai intrebat acum un ceva timp:

Daca mergi cu unul din receptoare la geam sau pe balcon se receptioneaza bine posturile ?

(cu antena aparatului) 
Ai incercat asta ?
Daca asa nu merge, nu prea ai sanse nici cu antena cu aplificator (in regim de amator) sa receptionezi in conditii bune posturile.
Unde semnal nu e, nimic nu e.

Nu, nu am testat, pentru ca nu prea am posibilitatea sa car echipamentele la fereasta. Sti ce nu inteleg eu ? Cum la masini se prinde totul perfect, cel putin in zonele de oras. Rar se pierde un semnal pe auto, poate cu exceptia celor care nu au acoperile locala. Nu inteleg de ce la masina se prinde, iar in casa cu alt echipament se eude de rahat. Sau daca schimbi pozitia antenei, se aude altul bine, si se deregleaza semnalul altuia, si tot asa. Mentionez ca asta se intampla intr-un oras, unde cred ca este semnal destul de puternic, nu in exterior prin nu stiu ce sate sau campuri unde  postul nu prea are acoperire.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• grosu99

4

• Shutter

4

• franzm

2

• validae

1

Top autori în acest subiect

Citat

Mentionez ca asta se intampla intr-un oras, unde cred ca este semnal destul de puternic

Chiar asa, puternic...paraziti produsi de surse in comutatie, invertoare, becuri economice, tot ce trebuie ca sa asfixieze un AGC.

Link spre comentariu
La 05.08.2022 la 19:51, telefunken a spus:

Poate doar antena bonibon sa dea ceva rezultate in aceste conditii...

Bonibon o fi cu postarea ca o cam  lalaie....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări