Costica Tv Postat Mai 22, 2022 Partajează Postat Mai 22, 2022 Salut, Nu stiu daca am postat la sectiunea potrivita.....vreau sa cumpar si eu compresorul portabil din linkul de jos (pentru bicicleta) si am citit peste 300 de review-uri de pe diverse site-uri, dar niciun cumparator nu a fost capabil sa spuna daca capatul furtunului care se infileteaza in valva, este metalic sau este din plastic, din clipurile vazute pe youtube se vede clar ca in interiorul mufei e tot culoarea neagra, dar asta nu inseamna neaparat ca este plastic, poate fi metal vopsit in negru....la alte compresoare portabile cu acumulator am vazut ca interiorul mufei este auriu, adica e 100% metalic, ceva alama sau bronz.... https://www.emag.ro/compresor-auto-xiaomi-mi-1s-15l-min-usb-type-c-0-5-kg-bhr5277gl/pd/DK9TQFMBM/?ref=ps&emag_click_id=2f3eaa1c2553b085b1e82e29d8f42860&utm_source=celmaibuntop.ro_affiliate_BHNB&utm_medium=profitshare&utm_campaign=profitshare_BHNB&utm_content=link Link spre comentariu
Dxxx Postat Mai 22, 2022 Partajează Postat Mai 22, 2022 O pompa simpla, manuala - ce are? Nu este vorba de pret ci de fiabilitate, lipsa grijii incarcarii, greutate mai mica. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Mai 22, 2022 Autor Partajează Postat Mai 22, 2022 (editat) 29 minutes ago, Dxxx said: O pompa simpla, manuala - ce are? Nu este vorba de pret ci de fiabilitate, lipsa grijii incarcarii, greutate mai mica. Daca era vorba doar de umflat rotile la bicicleta, cu siguranta ca nu investeam asa mult banet, dar pentru ca are debit de aer "marisor", vreau sa-l folosesc si la suflat (cu acul din dotare) fluxul cald la placile tv la care le fac reflow, unii spuneau prin review-uri ca e foarte bun si la suflat (cu acul din dotare) praful din laptop-uri sau alte aparate..... Editat Mai 22, 2022 de Costica Tv Link spre comentariu
Costica Tv Postat Mai 23, 2022 Autor Partajează Postat Mai 23, 2022 Daca are cineva in dotare acest compresor portabil Xiaomi Mi, il rog frumos sa-mi spuna si mie din ce material e facut conectorul care se infileteaza in valva. Multumesc Link spre comentariu
Dxxx Postat Mai 23, 2022 Partajează Postat Mai 23, 2022 Imi cer scuze de insistenta... Dar daca vrei sa folosesti un dispozitiv pentru altceva decat este el facut, atunci inseamna ca deja cunosti foarte bine atat operatie de facut dar si aparatul caruia vrei sa-i schimbi destinatia. Mi se pare ca daca intrebi aici... inseamna ca mergi pe ghicite, periculos macar pentru investitie. Nu ar fi prima oara cand vad asa-ceva, am vazut altele mult mai grave... spre exemplu unul vroia sa-si gasesca tovarasi pentru o tura riscanta pe un forum de turism... ceea ce era sinucigas pentru ca pe o astfel de tura (chiar si cu o echipa sudata) exista risc semnificativ. Link spre comentariu
validae Postat Mai 23, 2022 Partajează Postat Mai 23, 2022 Folosirea unui compresor fără rezervor tampon, duce la un flux intermitent de aer, adică va scoate ceva de genul ,,puf-puf-puf,, în loc de ,,fâssss,, continuu.Nu cred că e de dorit să dai peste 200 Lei pe aşa ceva.Eu pentru suflat părţi optice şi praf din aparate sensibile, am un spray mare de genul celui de muşte la care am cositorit o valvă auto din alamă.Bag aer cu pompa de picior, până la 2-3 bari şi apoi suflu aerul printr-un tub subţire exact unde am nevoie. Există nişte compresoare miniatură de mare randament la ,,goarnele muzicale,, auto.Adică un ansamblu de goarne cu diverse tonuri ce erau acţionate succesiv de un minicompresor cu distribuitor pneumatic.Acel compresor alimentat la 12V are şi debit suficient şi presiune suficientă scopului propus. Asta fiindcă acel compresor nu e pe piston, ci e cu palete cu geometrie variabilă.Are flux continuu fără a necesita rezervor tampon. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Mai 23, 2022 Partajează Postat Mai 23, 2022 Sunt compresoare fara rezervor care nu au functionarea aceea "pulsatorie". Am eu unul, dar nu a costat 200 de lei. Dar daca vrei presiune suficient de mare ca sa poti sufla eficient ai nevoie de un rezervor, ce iese direct din compresor e prea "slab". Poate doar sa ii montezi o reductie extrem de agresiva pe furtun, dar esti obligat sa folosesti si un furtun de calitate. Al meu are presostatul de fabrica reglat la 4 bari in partea superioara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum