crazycavan Postat Mai 22, 2022 Partajează Postat Mai 22, 2022 buna am cumparat un programator RT809H si as vrea sa citesc si sa scriu eMMc, sunt incepator si as vrea sa imi explice cineva de ce nu merge read timeout ? eMMc THGBMDG5D1LBAIT Link spre comentariu
Costica Tv Postat Mai 22, 2022 Partajează Postat Mai 22, 2022 Daca ai setat si "VCCQ Volt 1.8V' si da aceiasi eroare, atunci strapeaza quartz-ul de la procesor si pune-l la masa (carcasa tuner-ului) Link spre comentariu
sorintv Postat Mai 22, 2022 Partajează Postat Mai 22, 2022 Citeste si aici: https://simpalean.site/emmc_lg/ Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 22, 2022 Partajează Postat Mai 22, 2022 Trebuie alimentat eMMC din sursa externa cu 1,8V si 3,3V, si depinde de mainul care vrei sa citesti/scri eMMC, la multe trebuie pus quartul in scur si dat la masa, la altele nu trebuie, RT809H nu are puterea de a furniza tensiunile 3,3V si 1,8V ca sa poata citi/scrie eMMC, si sunt niste pasi de urmat pentru aceasta operatiune Link spre comentariu
crazycavan Postat Mai 23, 2022 Autor Partajează Postat Mai 23, 2022 Am citit ca rt809H avea propria sursa de alimentare, am scos acelasi quartz Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum