validae Postat Mai 22, 2022 Partajează Postat Mai 22, 2022 Umbli la rezistenţele din sursa ledurilor ce stabilesc curentul maxim prin barete.Care sunt alea afli din schemă. Link spre comentariu
AuricaTanase Postat Mai 24, 2022 Autor Partajează Postat Mai 24, 2022 Am primit alte barete,acum sa vad cum reduc din intensitate Link spre comentariu
AuricaTanase Postat Mai 28, 2022 Autor Partajează Postat Mai 28, 2022 Ma ajuta careva cu o informație.??....cum reduc consumul baretelor???cumva din rezistenta de 4R7??? Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 28, 2022 Partajează Postat Mai 28, 2022 nu deobicei e o rezistenta de vataj,pe partea cealaltå in dreptul cuplei pt leduri,sau in zona unde enotata tensiunea pentru leduri,aveti o pozå editatå mai jos,rezistenta incercuitå in rosu Link spre comentariu
AuricaTanase Postat Mai 29, 2022 Autor Partajează Postat Mai 29, 2022 Acum 11 ore, iuliantv a spus: nu deobicei e o rezistenta de vataj,pe partea cealaltå in dreptul cuplei pt leduri,sau in zona unde enotata tensiunea pentru leduri,aveti o pozå editatå mai jos,rezistenta incercuitå in rosu Se mărește valoarea??cam cu cât???..știți cam cât ar trebui sa fie consumul?? Link spre comentariu
dumitrumy Postat Mai 29, 2022 Partajează Postat Mai 29, 2022 Spune ce integrat este cel din prima poza. Link spre comentariu
AuricaTanase Postat Mai 29, 2022 Autor Partajează Postat Mai 29, 2022 Acum 37 minute, dumitrumy a spus: Spune ce integrat este cel din prima poza. BD94062 Link spre comentariu
dumitrumy Postat Mai 29, 2022 Partajează Postat Mai 29, 2022 Pai ai tot ce-ti trebuie, PDF-ul integratului si placa in fata. Schema nu este ridicatoare de tensiune ca la majoritatea driverelor LED discutate pana acum, este BUCK. Asta inseamna ca acelasi varf de curent avem si prin MOS si prin LED-uri, rezistenta din sursa MOS este cea care decide acest curent. Link spre comentariu
AuricaTanase Postat Mai 29, 2022 Autor Partajează Postat Mai 29, 2022 (editat) Acum 21 minute, dumitrumy a spus: Pai ai tot ce-ti trebuie, PDF-ul integratului si placa in fata. Schema nu este ridicatoare de tensiune ca la majoritatea driverelor LED discutate pana acum, este BUCK. Asta inseamna ca acelasi varf de curent avem si prin MOS si prin LED-uri, rezistenta din sursa MOS este cea care decide acest curent. Deci ii măresc puțin valoarea...cu 0,47..0,68 ohmi....!!?? Editat Mai 29, 2022 de AuricaTanase Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 29, 2022 Partajează Postat Mai 29, 2022 1 oră în urmă, AuricaTanase a spus: Deci ii măresc puțin valoarea...cu 0,47..0,68 ohmi....!!?? Cât este acum? Link spre comentariu
AuricaTanase Postat Mai 29, 2022 Autor Partajează Postat Mai 29, 2022 Acum 36 minute, dan cod a spus: Cât este acum? 1 ohm.tv mai are o bareta funcțională,am măsurat consumul asa...este 270ma,am inseriat rezistenta din sursa tranzistorului cu una de 0.22 iar după măsurătoare consumul.a scăzut la 210 mA,încă nu am montat baretele noi. Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 29, 2022 Partajează Postat Mai 29, 2022 1 oră în urmă, AuricaTanase a spus: 1 ohm.tv mai are o bareta funcțională,am măsurat consumul asa...este 270ma,am inseriat rezistenta din sursa tranzistorului cu una de 0.22 iar după măsurătoare consumul.a scăzut la 210 mA,încă nu am montat baretele noi. pun pariu cå merge si cum am zis eu,eu asa am facut Link spre comentariu
AuricaTanase Postat Mai 29, 2022 Autor Partajează Postat Mai 29, 2022 Acum 32 minute, iuliantv a spus: pun pariu cå merge si cum am zis eu,eu asa am facut Dar asa am procedat am înseriat rezistenta cu una de o,22 și a scăzut consumul de la 270mA la 210mA..crezi ca e de ajuns?? Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 29, 2022 Partajează Postat Mai 29, 2022 (editat) Acum 40 minute, AuricaTanase a spus: Dar asa am procedat am înseriat rezistenta cu una de o,22 și a scăzut consumul de la 270mA la 210mA..crezi ca e de ajuns?? eu nu måsor consumul,må asigur ca a scade voltajul,(bineånteles) cå scade si curentul,in asa fel ca imaginea sa fie destul de luminatå din spate,sa nu dea efecte ,,negative,, deobicei sa nu fie albul lipsit de contrast ,cam acolo apar primele semne de luminå spate insuficientå la cele ce au in menu setare de backlight ,intru si dau backlight din menu cåt mai scazut ,dar totusi imaginea sa fie ok,testez pe mai multe canale,si youtube dacå e smart,dupå care masor tensiunea pe barete ,de exemplu daca e 70v ,dupå care readuc backligtul din menu la maxim,si modific rezistenta pånå pe leduri cu backlightul la maxim e cca 70v, am vazut multe modificari ale rezistentelor ,in general la vestel,dåcå urmariti unele postari,de pe google,care sånt binevenite,dar maresc prea mult valoarea rezistentelor si lumina de spate e oribilå,eu ca si client nu as fi multumit de imagine deci ce vreau så spun? dacå stati bine cu vederea,ajustarea se face ,,ochiometric,, asta e metoda mea si ,dacå sånt unii ,,frustati,, de ceea ce am scris se pot adresa CCr Editat Mai 29, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
dumitrumy Postat Mai 29, 2022 Partajează Postat Mai 29, 2022 Acum 1 oră, iuliantv a spus: pun pariu cå merge si cum am zis eu,eu asa am facut Chiar sunt curios ce ai spus diferit de ce i-am prezentat eu. Adica alegi rezistenta dupa locatie, nu dupa schema? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum