Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Barete 2×58 arse Samsung 43

AuricaTanase

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AuricaTanase

15

• iuliantv

5

• validae

3

• Gabriel_S

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu 

deobicei e o rezistenta de vataj,pe partea cealaltå in dreptul cuplei pt leduri,sau in zona unde enotata tensiunea pentru leduri,aveti o pozå editatå mai jos,rezistenta incercuitå in rosu

6c566958278c875864f1afe3e1a50dcc.jpg

Link spre comentariu
Acum 11 ore, iuliantv a spus:

nu 

deobicei e o rezistenta de vataj,pe partea cealaltå in dreptul cuplei pt leduri,sau in zona unde enotata tensiunea pentru leduri,aveti o pozå editatå mai jos,rezistenta incercuitå in rosu

6c566958278c875864f1afe3e1a50dcc.jpg

Se mărește valoarea??cam cu cât???..știți cam cât ar trebui sa fie consumul??

Link spre comentariu

Pai ai tot ce-ti trebuie, PDF-ul integratului si placa in fata. Schema nu este ridicatoare de tensiune ca la majoritatea driverelor LED discutate pana acum, este BUCK. Asta inseamna ca acelasi varf de curent avem si prin MOS si prin LED-uri, rezistenta din sursa MOS este cea care decide acest curent.

BD94062-F-schema-principiu2.png

Link spre comentariu
Acum 21 minute, dumitrumy a spus:

Pai ai tot ce-ti trebuie, PDF-ul integratului si placa in fata. Schema nu este ridicatoare de tensiune ca la majoritatea driverelor LED discutate pana acum, este BUCK. Asta inseamna ca acelasi varf de curent avem si prin MOS si prin LED-uri, rezistenta din sursa MOS este cea care decide acest curent.

BD94062-F-schema-principiu2.png

Deci ii măresc puțin valoarea...cu 0,47..0,68 ohmi....!!??

Editat de AuricaTanase
Link spre comentariu
Acum 36 minute, dan cod a spus:

Cât este acum? 

1 ohm.tv mai are o bareta funcțională,am măsurat consumul asa...este 270ma,am inseriat rezistenta din sursa tranzistorului cu una de 0.22 iar după măsurătoare consumul.a scăzut la 210 mA,încă nu am montat baretele noi.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, AuricaTanase a spus:

1 ohm.tv mai are o bareta funcțională,am măsurat consumul asa...este 270ma,am inseriat rezistenta din sursa tranzistorului cu una de 0.22 iar după măsurătoare consumul.a scăzut la 210 mA,încă nu am montat baretele noi.

pun pariu cå merge si cum am zis eu,eu asa am facut

Link spre comentariu
Acum 32 minute, iuliantv a spus:

Dar asa am procedat am înseriat rezistenta cu una de o,22 și a scăzut consumul de la 270mA la 210mA..crezi ca e de ajuns??

Link spre comentariu
Acum 40 minute, AuricaTanase a spus:

Dar asa am procedat am înseriat rezistenta cu una de o,22 și a scăzut consumul de la 270mA la 210mA..crezi ca e de ajuns??

eu nu måsor consumul,må asigur ca a scade voltajul,(bineånteles) cå scade si curentul,in asa fel ca imaginea sa fie destul de luminatå din spate,sa nu dea efecte ,,negative,, deobicei sa nu fie albul lipsit de contrast ,cam acolo apar primele semne de luminå spate insuficientå

la cele ce au in menu setare de backlight ,intru si dau backlight din menu cåt mai scazut ,dar totusi imaginea sa fie ok,testez pe mai multe canale,si youtube dacå e smart,dupå care masor tensiunea pe barete ,de exemplu daca e 70v ,dupå care readuc backligtul din menu la maxim,si modific rezistenta pånå pe leduri cu backlightul la maxim e cca 70v, am vazut multe modificari ale rezistentelor  ,in general la vestel,dåcå urmariti unele postari,de pe google,care sånt binevenite,dar maresc prea mult valoarea rezistentelor si lumina de spate e oribilå,eu ca si client nu as fi multumit de imagine

deci ce vreau så spun? dacå stati bine cu vederea,ajustarea se face ,,ochiometric,, asta e metoda mea si ,dacå sånt unii ,,frustati,, de ceea ce am scris se pot adresa CCr

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 1 oră, iuliantv a spus:

Chiar sunt curios ce ai spus diferit de ce i-am prezentat eu. Adica alegi rezistenta dupa locatie, nu dupa schema? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări