amudsen Postat Mai 20, 2022 Partajează Postat Mai 20, 2022 Buna ziua. De vreo saptamana sunt posesorul unui aparat de taiat cu plasma cu arc pilot (titlu). O jucarie foarte faina la pretul acesta, pentru hobby si pentru casa e numai buna (mai ales ca am de taiat niste fieratanii prin curte). Motivul alegerii acestui aparat a fost evident, pretul si faptul ca nu trebuie sa cureti de vopsea (sau alte mizerii) tabla. Sper sa tina macar perioada de garantie (pentru uzul casnic cred ca asa o sa fie). In timp capul de cupru nichelat cred ca o sa se duca, asa ca intrebarea este> de unde pot sa cumpar consumabile si compatibilitatea lor? Multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Mai 20, 2022 Partajează Postat Mai 20, 2022 Mai mult ca sigur chinezul care face sculele ,,Parkside,, face aceleasi scule (cu mici diferențe de design) și sub alte branduri.Deci consumabile sigur veti găsi.Doar căutați prin magazine de profil, având în față cotele piesei căutate... Link spre comentariu
cristi7521 Postat Mai 20, 2022 Partajează Postat Mai 20, 2022 Poate gasesti ceva informatii utile si pe topicul vechi Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Mai 20, 2022 Partajează Postat Mai 20, 2022 (editat) Deja sint 2 versiuni, una cu arc pilot, cea noua, cea veche este cu aprindere Hf si torta PT31 https://www.emag.ro/set-consumabile-plasma-pt-31-set-pt31/pd/DTTN37BBM/ Asta o am eu. Cea noua nu stiu ce tip este, trebuie sa scrie pe ea, P80 poate... https://www.emag.ro/set-consumabile-pistolet-taiere-plasma-p80-12-componente-set-p80-1/pd/DVHQ4MMBM/ Gata, am gasit torta este P60 nu P80. Editat Mai 20, 2022 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Усилитель Postat Mai 20, 2022 Partajează Postat Mai 20, 2022 Acum 8 ore, amudsen a spus: sunt posesorul unui aparat de taiat cu plasma cu arc pilot Astept experienta in utilizare , si eu vreau sa achizitionez una de asta . Deocamdata tot ce am de la Parkside s-a dovedit mai calitativ ( si mai ieftin ) ca si "concurenta" Sa nu mai zic , nu fac economie nici macar la cablul de curent,mai nou multi abia dau ceva .....la suflatorul cu aer cald "Foehn ", am primit berechet , de multe ori nu am nevoie de prelungitor.Si sunt robuste ,rezistente.... Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Mai 20, 2022 Partajează Postat Mai 20, 2022 Să știți că sunt destul de bune,știu pe cineva care face tinichigerie auto și are o plasma de asta de vreun an,timp in care a forjat.o.....se pare că rezistă peste așteptări. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Mai 20, 2022 Partajează Postat Mai 20, 2022 A mea e de vreo 3 ani si inca merge bine, nu o folosesc curent insa cind tai, tai si la curent mare, n-am bagat-o nici o data in protectie desi am taiat si placa de 15mm de otel cu ea, disc de aprox 400mm, taietura nu grozava insa s-a descurcat dar incet, incetisor. Link spre comentariu
amudsen Postat Mai 23, 2022 Autor Partajează Postat Mai 23, 2022 Buna dimineata! Dupa utilizarea aparatului vineri (ca sambata si duminica nu am dovedit din motive binecunoscute crestinilor ) parerea mea este ca merita banutii, am taiat niste tevi grosute (5 mm in carne), tabla mai subtire dar vopsita, platband de 10 mm si s-a descurcat ok. Mare grija la protectia personala, adica sa aveti manusi corespunzatoare si haine care sa nu fie din poliester, sa nu fiti in slapi (cateodata aveti tendinta sa grabiti taietura si mai sar picaturi). La consumabile am un set de schimb in cutie, am sa-l masor, fac un releveu si am sa caut (undeva pe alie...... am gasit 30 buc cu 150 lei). Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 23, 2022 Partajează Postat Mai 23, 2022 Amundsen.Se pare că ai noroc de o sculă relativ bună.Acu' să ai noroc să ţină... Link spre comentariu
amudsen Postat Mai 23, 2022 Autor Partajează Postat Mai 23, 2022 Teoretic, daca nu a pocnit din prima, o sa tina. Trebuie sa-l feresc de socuri, praf, umezeala (sa nu ploua pe el ), sa am grija sa nu pice compresorul (sa nu ramana fara aer torta), ferit de suprasolicitari, ma rog, ca orice dispozitiv electronic.Dar cea mai buna remarca a fost a vecinului ”Ce-i aia? Taietor laser?” Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 24, 2022 Partajează Postat Mai 24, 2022 Amudsen.Dacă ai compresor cu butelie eşti asigurat la cădere aer.Dacă e critică şi presiunea minimă se poate pune o alarmă. Te invidiez,că mai am o mulţime de fiare de tăiat şi chinui flexul!Şi al naibii taman la tablele subţiri se mănãncă cel mai mult discul tăietor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum