florinnn22 Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 scuze pentru acest postla rubrica aceasta, daca ma poate ajuta cineva cu scheme frecventmetrului iemi E204, daca se nimereste sa fie cineva din ploiesti, azi si maine sunt in ploiesti si fac cinste.multumesc frumos Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Pot sa jur ca le avea cineva pe forum in format electronic, dar nu mai stiu cine. Poate se deconspira singur :smt003 . Link spre comentariu
florinnn22 Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 blind il are dar nu in format electronic si de o saptamana le tot scaneaza.si eu nu-mi dau seama ce dracu am troznit in frecventmetru.si xerox prin posta e ok, numai sa vad ce naiba am reusit sa troznesc in elam incercat sa masor iesirea la un tx de vreo 5w in uus direct. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Ai incercat cumva fara sarcina de 50 de ohmi (sau cat ai tu pe iesire)? Link spre comentariu
florinnn22 Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 normal ca fara sarcina la tx, cred ca eram baut, daca am comis-o nu trebuia sa o comit pana la capat. Link spre comentariu
Mosu Tuti Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 Domnule florinnn22 in principiu ce nu face. Eu am schema si scula, am reparat-o de cateva ori. daca crezi ca te pot ajuta te rog raspunde-mi. Mosu Tuti. Link spre comentariu
Mosu Tuti Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Draga florinnn22 incerc sa postez schemele. Am avut mari probleme deoarece eu le-am scanat cu rezolutie maxima. Nu au incaput si m-am invartosat si le-am mai scanat de fo 3 ori. Schemele sunt A3 dar scanerul meu nu este decat A4. Deci la fiecare schema sunt doua scanari. Cu putina migaleala se pot reface asa cum sunt cele originale. Spor la treaba. Mosu Tuti Link spre comentariu
Mosu Tuti Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Acum incerc sa le expediez pe toate. Link spre comentariu
Mosu Tuti Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Inca doua scheme Link spre comentariu
florinnn22 Postat Noiembrie 28, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 multumesc foarte mult in special unui radioamator ploiestean si lu mosu tuti, cine doreste schemele in format electronic, am plansele fotografiate dintr-o bucata sa-mi dea un mail la [email protected] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum