Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

FRECVENTMETRU IEMI E204

florinnn22

Postări Recomandate

scuze pentru acest postla rubrica aceasta, daca ma poate ajuta cineva cu scheme frecventmetrului iemi E204, daca se nimereste sa fie cineva din ploiesti, azi si maine sunt in ploiesti si fac cinste.multumesc frumos

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florinnn22

4

• Mosu Tuti

4

• yo9hrb

2

Top autori în acest subiect

blind il are dar nu in format electronic si de o saptamana le tot scaneaza.si eu nu-mi dau seama ce dracu am troznit in frecventmetru.si xerox prin posta e ok, numai sa vad ce naiba am reusit sa troznesc in elam incercat sa masor iesirea la un tx de vreo 5w in uus direct.

Link spre comentariu
Draga florinnn22 incerc sa postez schemele. Am avut mari probleme deoarece eu le-am scanat cu rezolutie maxima. Nu au incaput si m-am invartosat si le-am mai scanat de fo 3 ori. Schemele sunt A3 dar scanerul meu nu este decat A4. Deci la fiecare schema sunt doua scanari. Cu putina migaleala se pot reface asa cum sunt cele originale. Spor la treaba. Mosu Tuti
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări