Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soft pentru stick TV Led JVC model LT-39C770(B) ( Vestel )

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor. Acest TV este echipat cu mainboardul 17MB211, sursa 17IPS62 si doua placute LVDS. Pun in attach niste poze ( telecomanda, LVDS-uri si mainboard ).

Rog daca are cineva vreun firmware pentru stick pentru acest model.

Multumesc anticipat.

Displayul.jpg

LVDS.jpg

LVDS___.jpg

LVDS____.jpg

Telecomanda RM-C 3231.jpg

Editat de ROBEERT
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

6

• yokoono

2

• Costica Tv

2

• adibigboy

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ai incerca si un oarecare soft usb sa fii sigur ca e defect de soft ?, vad ca esti cam zgargit la detalii....

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 58 minute, Costica Tv a spus:

Ai incerca si un oarecare soft usb sa fii sigur ca e defect de soft ?, vad ca esti cam zgargit la detalii....

Salutare. Din pacate nu am nici un soft pentru 17MB211. Nici pe net nu am gasit.

Link spre comentariu
16 minutes ago, ROBEERT said:

Salutare. Din pacate nu am nici un soft pentru 17MB211. Nici pe net nu am gasit.

Si atunci de ce vrei soft, daca nu ai specificat macar cum se manifesta defectul ?, iti dau eu softuri in privat daca e necesar....

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Costica Tv a spus:

Si atunci de ce vrei soft, daca nu ai specificat macar cum se manifesta defectul ?, iti dau eu softuri in privat daca e necesar....

Aaaaaaa, vechea poveste. Apare sigla și restartează. A zis clientul că după un update a început asta. Acum cine știe care este adevărul. 

Dator de cinste dacă mă ajutați cu un soft. 

Link spre comentariu
Acum 6 ore, yokoono a spus:

Am dar in arhiva mea este trecut ca fiind pentru 211S. Dezarhivezi si sunt 2 "modele". Nu stiu care va fi treaba cu telecomanda dupa ce rescrii.

https://files.fm/u/9tw9tps8n

Revin cu acest TV. Nici un soft din cele doua nu a fost compatibil. In schimb, mi-a dat un coleg un soft si imi trebuie un profile pentru panel ( am imagine intoarsa ). Panelul este modelul postat la inceputul topicului ( vedeti pozele de la inceputul topicului ).

Rog daca are careva vreun profile pentru panel, sau vreo alta metoda de rezolvare. In rest, totul este ok.

Multumesc anticipat.

Editat de ROBEERT
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Salut, stiu ca a trecut ceva timp, dar as avea si eu nevoie de softul pentru 17mb211s si panel VES390UNDA-2D-N12.

Placa originala are un scurt si nu il gasesc unde este , placa care am gasit-o este de pe un tv hitachi dar alt panel(nu mai stiu exact modelu)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări