Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparatie sub 12'

Mihai85

Postări Recomandate

Salut! Am un dif de subwoofer de 12'(cam 24cm), nu stiu ce marca este, si as vrea sa-i schimb suspensia aia de pe margine(rila) pt ca cea veche este deteriorata.As vrea sa o inlocuiesc cu una din cauciuc pt ca cea veche era din polipropilena sau cum ii zice.....si s-a macinat.Unde as putea gasi in Bucuresti suspensia aia? Cumva la un magazin de pe Maica Domnului? Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai85

6

• Bogdi16

1

• adircf

1

• Romica_t

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...
Vizitator shutzescu

:supz: Am gasit suspensia pe Maica Domnului.10ron.E de dif Unitra .Sper sa se potriveasca.Se poate inchide topicul.Multumesc.

Salut. Am aceeasi problema, in plus am difuzoare de Unitra. Imi poti spune si mie la ce magazin ai gasit?Si daca se pricepe cineva sa le monteze, sa centreze bine difuzoarele, ar fi si mai bine... :smt022 Merci.
Link spre comentariu

fir leonica la pe Maica Domnului 3 lei rola parca era si suspensie gasesti de toate marimile ia si tu ruleta si masoara interioru si exteriorul suspensiei si vezi ca ai sa gasesti, nu dau numa le magazin dar itzi zic ca e pe dreapta cum vin din partea cu petromu

Link spre comentariu

Salut, schimbarea rilei la difuzoare cu altele neconforme (identice) modifica parametrii mecanici ai difuzorului, (compliance, x max). Daca e prea moale, cursa maxima va fi atinsa la un nivel mai scazut al tensiunii la borne, iar daca e prea tare s`ar putea sa arzi diful pompind mai multi va in el, eventual ar putea face ,,valuri``la baza conului, unde se cupleaza cu bobina. Experimental, un difuzor in BR va fi distrus mecanic daca ii pui o rila mai ,,bleaga`` !...nu incercati asta acasa, am incercat`o eu...Bafta !

Link spre comentariu

suspensia pe care am luat-o s-a potrivit ca o manusa si este facuta din acelasi material.S-ar putea sa fie un pic cam moale asta pe care am luat-o dar sunt multumit de cum a iesit.Nu simt nici o diferenta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări