Mihai85 Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 Salut! Am un dif de subwoofer de 12'(cam 24cm), nu stiu ce marca este, si as vrea sa-i schimb suspensia aia de pe margine(rila) pt ca cea veche este deteriorata.As vrea sa o inlocuiesc cu una din cauciuc pt ca cea veche era din polipropilena sau cum ii zice.....si s-a macinat.Unde as putea gasi in Bucuresti suspensia aia? Cumva la un magazin de pe Maica Domnului? Multumesc! Link spre comentariu
adircf Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 12" = 30 cm25 cm = 10 "vezi ca in orice oras este cineva care stie pe cineva care stie un mos ce rebobineaza sau schimba membrane la difuzoare.poti sa intrebi prima oara :yawinkle: Link spre comentariu
Mihai85 Postat Noiembrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 Ai dreptate ,e de 10' difuzurul.Ma pricep si eu la rep dif.Rog pe cineva din Buc sa-mi recomande un magazin(de preferat ) sau un atelier ceva... Link spre comentariu
Mihai85 Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 :supz: Am gasit suspensia pe Maica Domnului.10ron.E de dif Unitra .Sper sa se potriveasca.Se poate inchide topicul.Multumesc. Link spre comentariu
Romica_t Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 E de cauciuc suspensia?Si eu caut doua de 12". Link spre comentariu
Mihai85 Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 nu e din cauciuc,dar s-ar putea sa gasesti ca nu am stat sa iau la rand toate magazinele. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Noiembrie 21, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 Inca ceva...cablu leonic de calitate unde se gaseste? Link spre comentariu
Vizitator dogy Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 daca gasesti spune-mi si mie te rog de unde ai luat. Link spre comentariu
Vizitator shutzescu Postat Ianuarie 20, 2008 Partajează Postat Ianuarie 20, 2008 :supz: Am gasit suspensia pe Maica Domnului.10ron.E de dif Unitra .Sper sa se potriveasca.Se poate inchide topicul.Multumesc.Salut. Am aceeasi problema, in plus am difuzoare de Unitra. Imi poti spune si mie la ce magazin ai gasit?Si daca se pricepe cineva sa le monteze, sa centreze bine difuzoarele, ar fi si mai bine... :smt022 Merci. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Ianuarie 20, 2008 Partajează Postat Ianuarie 20, 2008 Fire leonice nu prea o sa gasesti in comert. Link spre comentariu
AV1000 Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 fir leonica la pe Maica Domnului 3 lei rola parca era si suspensie gasesti de toate marimile ia si tu ruleta si masoara interioru si exteriorul suspensiei si vezi ca ai sa gasesti, nu dau numa le magazin dar itzi zic ca e pe dreapta cum vin din partea cu petromu Link spre comentariu
cipcirip Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 Salut, schimbarea rilei la difuzoare cu altele neconforme (identice) modifica parametrii mecanici ai difuzorului, (compliance, x max). Daca e prea moale, cursa maxima va fi atinsa la un nivel mai scazut al tensiunii la borne, iar daca e prea tare s`ar putea sa arzi diful pompind mai multi va in el, eventual ar putea face ,,valuri``la baza conului, unde se cupleaza cu bobina. Experimental, un difuzor in BR va fi distrus mecanic daca ii pui o rila mai ,,bleaga`` !...nu incercati asta acasa, am incercat`o eu...Bafta ! Link spre comentariu
Mihai85 Postat Ianuarie 25, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 suspensia pe care am luat-o s-a potrivit ca o manusa si este facuta din acelasi material.S-ar putea sa fie un pic cam moale asta pe care am luat-o dar sunt multumit de cum a iesit.Nu simt nici o diferenta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum