stefan94stefan Postat Mai 8, 2022 Partajează Postat Mai 8, 2022 (editat) Va salut ! Daca este cineva din Bucuresti si ma poate ajuta cu reparatia acestui amplificator( contra cost bineinteles) Kenwood KR V6080, problema este descrisa in videoclipul atasat, a functionat normal cu o seara in urma ,nu a fost abuzat plus ca are si racire activa cu ventilatoare montate de mine iar urmatoarea zi a aparut aceasta problema : https://drive.google.com/file/d/1cOvDcZZI1IIaxLuAztwYTJhiQnQ4HVMe/view?usp=sharing Atentie trebuie preluat de la locatia mea(Jilava,Ilfov) si predat inapoi , costurile sunt suportate de catre mine prin transfer bancar ! Multumesc ! Va rog sa ma contactati in privat ! Editat Mai 8, 2022 de stefan94stefan adaugare informatii Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 9, 2022 Autor Partajează Postat Mai 9, 2022 Nimeni nu vrea sa faca un "ciubuc"? Link spre comentariu
validae Postat Mai 9, 2022 Partajează Postat Mai 9, 2022 Eu nu am înţeles din imagine exact, pe radio nu are sunet deloc ? Iar pe CD se aude slab şi distorsionat ? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 10, 2022 Autor Partajează Postat Mai 10, 2022 Se aude si pe radio dar foarte incet cu volumul la maxim ca nu am conectat antena . Il pot trimite si prin curierat daca ma puteti ajuta , cred ca este de vina potentiometrul ca am incercat sa il deconectez find cu cablaj separat si cand l-am pus la loc dupa ce am curatat de praf s-a auzit ok pt cateva secunde iar apoi distorsiona din nou. Link spre comentariu
Marian Postat Mai 11, 2022 Partajează Postat Mai 11, 2022 Mie mi se pare totusi predominant THT. Daca sunt probleme pe partea de procesare semnal e greu de reparat, dar macar o constatare ar merita incercata, se poate verifica injectand semnal direct pe intrarile amplificatoarelor, daca asa se aude ok atunci e bai pe partea de semnal, daca nu se aude nici asa ok atunci e bai pe partea de amplificare. Invers, se preia semnal de pe intrarile amplificatoarelor si se duce la alt amplif, eventual cu acel amplif se preia semnal din diferite puncte si se urmareste unde dispare distorsionarea, etc... Alta varianta ar fi generator sinus pe intrari si osciloscop cu care se sondeaza in diferite puncte pe traseul semnalului si se urmareste unde sinusoida se deformeaza. Etc... Solutii de diagnosticare deci sunt. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 11, 2022 Autor Partajează Postat Mai 11, 2022 (editat) 12 hours ago, Rammstein said: https://www.hifiengine.com/manual_library/kenwood/kr-v6080.shtml De ce nu vrea nimeni să depaneze așa ceva, in primul rand este un aparat foarte complex și vechi, are o liotă de componente SMD, microprocesoare care dacă sunt pârlite..... aparatul poate deveni doar donator de piese . Aceste aparate sunt foarte ieftine sh, cel de față nu este nici mare sculă, valoarea lui de piață dacă ar funcționa ar fi de 350...400lei, o depanare, dacă se mai poate depana, poate costa mai mult decât valoarea lui. Nu este vorba ca ar fi mare scula doar ca nu as vrea sa il arunc . A fost cumparat cu 200 lei acum 7 ani , nu am nimic de pierdut . Daca cineva este dispus sa incerce o diagnosticare / reparatie astept mesaj cu o adresa. Multumesc ! Editat Mai 11, 2022 de stefan94stefan Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 11, 2022 Autor Partajează Postat Mai 11, 2022 (editat) Am uitat sa mentionez ca si pe iesirea pentru casti tot distorsionat se aude . Editat Mai 11, 2022 de stefan94stefan Corectare greseala Link spre comentariu
Marian Postat Mai 12, 2022 Partajează Postat Mai 12, 2022 Plin forumul de depanatori dar nu se baga niciunul la depanari... Las adresa in privat, incerc eu. Link spre comentariu
Marian Postat Mai 16, 2022 Partajează Postat Mai 16, 2022 Salut. Am primit azi amplificatorul si era normal sa se auda nasol, sinusoida era convertita intr-un soi de trapez rotunjit la colturi, dar s-a rezolvat. Ceva probleme la un regulator auxiliar de 15V. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 16, 2022 Autor Partajează Postat Mai 16, 2022 Multumesc ! Se poate inchide , rezolvat ! Link spre comentariu
Postări Recomandate