Andreict Postat Mai 7, 2022 Partajează Postat Mai 7, 2022 Salut. Vreau doar sa stiu daca sunt singurul care a remarcat un gust ciudat intr-o oala de lut? Eu spre exemplu, am o oala de lut romaneasca si un slowcooker Hamilton-beach si de fiecare data cand gatesc in ele, mancarea are gust de lapte indulcit. M-am documtat putin pe net si scria din cauza cepei sau al usturoiului gatit crud la anumite temperaturi. Stie cineva? Mersi Link spre comentariu
draku Postat Mai 8, 2022 Partajează Postat Mai 8, 2022 Si eu care in cei 18 de ani de cand sunt membru pe acest forum, credeam ca e unul de electronica... Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 8, 2022 Partajează Postat Mai 8, 2022 Ai crezut bine, este forum de electronică. Din fericire pt multi colegi,nu este doar de electronica. Pt colegul Andrei: pune apă in oalele alea si dă-le la cuptor vreo jumatate de oră, apoi gustă apa. Daca nu sunt oale smalțuite pastreaza gust de la mancarea anterioară. Link spre comentariu
Andreict Postat Mai 8, 2022 Autor Partajează Postat Mai 8, 2022 Slowcooker nu este electronic? Il bagi in priza :)) Link spre comentariu
validae Postat Mai 8, 2022 Partajează Postat Mai 8, 2022 Ceapa fiartă îndulceşte mâncarea.... Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 9, 2022 Partajează Postat Mai 9, 2022 Cam tarziu, dar cred ca am inteles ce ai intrebat...credeam suspectezi ca oalele altereaza gustul mancarii. Incercam sa explic cum sa verifici daca oala pastreaza gustul mancarii precedente. De fapt ai intrebat ceva ce tine de tehnica culinara. Colegul @draku are dreptate, poate ar trebui sa incerci pe un forum pentru gospodine, ai mai multe sanse sa gasesti un raspuns. Avem aici, pe acest forum, un topic unde ne laudam cu ce mai gatim: Poti incerca o intrebare. Link spre comentariu
draku Postat Mai 9, 2022 Partajează Postat Mai 9, 2022 Intrebarea mea, mai mult pentru mine insami probabil, este: Cam ce fel de raspuns crede ca va primi la o asemenea intrebare, un om care posteaza pentru prima data, pe un forum de electronica? Pentru ca este vizibil si din avion ca aceasta este tema de baza a acestui forum.... Sa existe oare credinta ca, campul electric, magnetic, electromagnetic si alte campuri din domeniul electronic are un oarece efect asupra mancarii din vasele de lut incalzite de o rezistenta electrica? Altfel nu-mi explic.... Poate doar prin efectul razelor de luna asupra papucilor de guma... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum