Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Gust ciudat al mancarii in ceramica, slowcooker

Andreict

Postări Recomandate

Salut. Vreau doar sa stiu daca sunt singurul care a remarcat un gust ciudat intr-o oala de lut? 
Eu spre exemplu, am o oala de lut romaneasca si un slowcooker Hamilton-beach si de fiecare data cand gatesc in ele, mancarea are gust de lapte  indulcit. M-am documtat putin pe net si scria din cauza cepei sau al usturoiului gatit crud la anumite temperaturi. Stie cineva? 

Mersi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• draku

2

• Ovidanie

2

• Andreict

2

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ai crezut bine, este forum de electronică.

Din fericire pt multi colegi,nu este doar de electronica.

Pt colegul Andrei: pune apă  in oalele alea si dă-le la cuptor vreo jumatate de oră, apoi gustă apa. Daca nu sunt oale smalțuite pastreaza gust de la mancarea anterioară.

Link spre comentariu

Cam tarziu, dar cred ca am inteles ce ai intrebat...credeam suspectezi ca oalele altereaza gustul mancarii. Incercam sa explic cum sa verifici daca oala pastreaza gustul mancarii precedente. De fapt ai intrebat ceva ce tine de tehnica culinara. Colegul @draku are dreptate, poate ar trebui sa incerci pe un forum pentru  gospodine, ai mai multe sanse sa gasesti un raspuns.

Avem aici, pe acest forum, un topic unde ne laudam cu ce mai gatim:

Poti incerca o intrebare.

Link spre comentariu

Intrebarea mea, mai mult pentru mine insami probabil, este:

Cam ce fel de raspuns crede ca va primi la o asemenea intrebare, un om care posteaza pentru prima data, pe un forum de electronica?

Pentru ca este vizibil si din avion ca aceasta este tema de baza a acestui forum....

Sa existe oare credinta ca, campul electric, magnetic, electromagnetic si alte campuri din domeniul electronic are un oarece efect asupra mancarii din vasele de lut incalzite de o rezistenta electrica? 

Altfel nu-mi explic....

Poate doar prin efectul razelor de luna asupra papucilor de guma...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări