Budreala Radu Postat Mai 7, 2022 Partajează Postat Mai 7, 2022 Șasiu: tpm19.6e.la Sursa: 715g052-p01-000-003h Main: 715g9907-m01-b00-005g Tcon: 6870c-0769a Funcționează un timp ok, după care se închide ușor imaginea, până dispare, sonorul este prezent! Televizorul funcționează lejer, nu este solicitat timp îndelungat, nu prezintă semne de încălzire, tensiunile sunt ok; atenție, backlightul este prezent, imaginea dispare! Suspectez tcon, dar aștept și niște păreri... Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Mai 7, 2022 Partajează Postat Mai 7, 2022 (editat) Ecran defect, ii trebuie scotch Editat Mai 7, 2022 de Gabriel_S Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Mai 7, 2022 Autor Partajează Postat Mai 7, 2022 Acum 20 minute, Gabriel_S a spus: Ecran defect, ii trebuie scotch Mă puteți ajuta? Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 7, 2022 Partajează Postat Mai 7, 2022 la lg nu prea merge doar cu scotchi,cel putin din experientele mele Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Mai 7, 2022 Partajează Postat Mai 7, 2022 La modelul asta merge 100%. Extrema stanga la jumatatea stanga, tv orientat cu t-con spre depanator Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Mai 7, 2022 Autor Partajează Postat Mai 7, 2022 Sincer... nu înțeleg! Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 7, 2022 Partajează Postat Mai 7, 2022 Acum 3 ore, iuliantv a spus: la lg nu prea merge doar cu scotchi,cel putin din experientele mele Merge. Am făcut multe. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Mai 7, 2022 Autor Partajează Postat Mai 7, 2022 Mulțumesc, @Gabriel_S Acum rămâne sa incerc luni și revin cu rezultatul Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 7, 2022 Partajează Postat Mai 7, 2022 Acum 2 ore, dan cod a spus: Merge. Am făcut multe. greseala mea,am observat mai tårziu ca este un uhd,nu am intalnit decat unul singur,cu defect pe partea dreaptå,dar fhd-uri am intalnit cåteva si toate au avut defect pe dreapta Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Mai 9, 2022 Autor Partajează Postat Mai 9, 2022 Am izolat primele 8 trasee, se pare că funcționează, dar ecranul se vede că e împărțit în două; e normal sau mai tatonez? Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 9, 2022 Partajează Postat Mai 9, 2022 Acum 16 minute, Budreala Radu a spus: Am izolat primele 8 trasee, se pare că funcționează, dar ecranul se vede că e împărțit în două; e normal sau mai tatonez? Mai tatonează. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Mai 9, 2022 Autor Partajează Postat Mai 9, 2022 Cu 5 trasee izolate, imaginea e ok! Mulțumesc, @Gabriel_S! Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Mai 9, 2022 Partajează Postat Mai 9, 2022 Better than factory! Sper ca nu v-ati suparat cu desenul, mai glumim si noi Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 26, 2022 Partajează Postat Mai 26, 2022 (editat) are cineva poza cu ce trebuie izolat,la mine e treabå complicata,am izolat partea dreapta 4-6-8 trasee,nimic tv-ul a venit la mine cu dungi pe display,cca 10 linii subtiri cca 1.mm colorate ,pe tot displayul,dar era imagine,am dat rama displayului jos,si am inceput så tatonez driverele superioare de pe sticla,nici o schimbare,pe sticla este lipita o banda plastic subtire neagra,am tras de acea banda in zona unui driver superior,nimic ,curat,fara urme de umezealå,am pus rama inapoi,si cu toate ca nu pare defect de t.con,am zis så testez poate totusi må insel, am testat alte 2. t.conuri,unul testat ok,si unul netestat,lipså imagine cu ambele,cu toate ca au acelasi cod,l.am montat pe cel original inapoi,si surprizå ,lipsa imagine,dar dungile verticale,incå prezente.am schimbat benzi t.con,si t.con spre mainboard,nimic,le-am curatat pe cele originale,nimic.må gåndesc cå poate am avut ,,noroc,, sa am parte de acelasi defect ca in acest subiect,displayul e de 55 dar foloseste acelasi t.con ca in acest subiect Tcon: 6870c-0769a,acum buba cea mare e cå trebuie predat måcar in starea in care a fost adus am urmat desenul de mai sus,mai putin burta care la mine e lipså,nu cred ca acesta så fie motivul insuccesului va multumesc Editat Mai 26, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum