Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips 43pus6554/12 dispare imaginea

Budreala Radu

Postări Recomandate

Șasiu: tpm19.6e.la

Sursa: 715g052-p01-000-003h

Main: 715g9907-m01-b00-005g

Tcon: 6870c-0769a 

Funcționează un timp ok, după care se închide ușor imaginea, până dispare, sonorul este prezent! Televizorul funcționează lejer, nu este solicitat timp îndelungat, nu prezintă semne de încălzire, tensiunile sunt ok; atenție, backlightul este prezent, imaginea dispare! Suspectez tcon, dar aștept și niște păreri...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

12

• Gabriel_S

8

• Budreala Radu

6

• dan cod

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 2 ore, dan cod a spus:

Merge. Am făcut multe. 

greseala mea,am observat mai tårziu ca este un uhd,nu am intalnit decat unul singur,cu defect pe partea dreaptå,dar fhd-uri am intalnit cåteva si toate au avut defect pe dreapta

Link spre comentariu

IMG-20220509-171105-399.jpg

Am izolat primele 8 trasee, se pare că funcționează, dar ecranul se vede că e împărțit în două; e normal sau mai tatonez?

Link spre comentariu
Acum 16 minute, Budreala Radu a spus:

IMG-20220509-171105-399.jpg

Am izolat primele 8 trasee, se pare că funcționează, dar ecranul se vede că e împărțit în două; e normal sau mai tatonez?

Mai tatonează. 

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

are cineva poza cu ce trebuie izolat,la mine e treabå complicata,am izolat partea dreapta 4-6-8 trasee,nimic

tv-ul a venit la mine cu dungi pe display,cca 10 linii subtiri cca 1.mm colorate ,pe tot displayul,dar era imagine,am dat rama displayului jos,si am inceput så tatonez driverele superioare de pe sticla,nici o schimbare,pe sticla este lipita o banda plastic subtire neagra,am tras de acea banda in zona unui driver superior,nimic ,curat,fara urme de umezealå,am pus rama inapoi,si cu toate ca nu pare defect de t.con,am zis så testez poate totusi må insel, am testat alte 2. t.conuri,unul testat ok,si unul netestat,lipså imagine cu ambele,cu toate ca au acelasi cod,l.am montat pe cel original inapoi,si surprizå ,lipsa imagine,dar dungile verticale,incå prezente.am schimbat benzi t.con,si t.con spre mainboard,nimic,le-am curatat pe cele originale,nimic.må gåndesc cå poate am avut ,,noroc,, sa am parte de acelasi defect ca in acest subiect,displayul e de 55 dar foloseste acelasi t.con ca in acest subiect Tcon: 6870c-0769a,acum buba cea mare e cå trebuie predat måcar in starea in care a fost adus

am urmat desenul de mai sus,mai putin burta care la mine e lipså,nu cred ca acesta så fie motivul insuccesului

va multumesc

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări