Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conector PCB

Postări Recomandate

Buna  ziua

Va rog sa ma  ajutati sa gasesc de cumparat  acest  gen de conector.

Distanta intre randuri este de 2,5mm  si  distanta intre  pini   5mm,  dar  cel  mai  probabil  se  considera  pitch  de  2,5mm  ca  si  cum  ar  fi  un pin da  si  un pin  nu  (masuratori  facute  pe  gaurile de  pe  placa,  intre  centrele  pad-urilor).

31 de pini sunt in total,  dar daca  gasesc sa cumpar  conector mai  lung nu  cred  ca e o  mare problema sa il  scurtez.

Am cautat  dupa  codul  din  prima  poza  si  am  ajuns  la  un  document de  pe  site-ul  www.rk-elettronica.it   in  care  este  mentionat  acest  conector,  dar site-ul  vad ca  nu se  mai  incarca.   Am  sa  incerc  sa le  trimit  un  email.

Codul de pe placa este:   

G17D31A4DEBM

531629086_ScreenShot05-07-22at06_48AM.thumb.JPG.b3e35de222fc03fa25d93615b0dd8cdc.JPG540618626_ScreenShot05-06-22at10.03PM001.thumb.JPG.f71bc0a5eb022ff545ddbe8521329075.JPG

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• buleu_alexandru

2

• UDAR

1

• manolo

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@manolo  multumesc pentru  PDF,  este  o  idee  posibil  buna

@UDAR  as  avea  nevoie  de  3  bucati,  dar  multumesc  mult  pentru   ideea  de  luat  din  recuperari

Voi  cauta  prin  placile  mele  din  domeniul industrial  pe care nu  le  folosesc  si  posibil  sa  am  chiar  eu  de  unde  sa  scot  astfel  de  conectori

Voi  reveni  in  cateva  zile  cu  info   daca  am  gasit  sau  nu.

Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări