buleu_alexandru Postat Mai 7, 2022 Partajează Postat Mai 7, 2022 Buna ziua Va rog sa ma ajutati sa gasesc de cumparat acest gen de conector. Distanta intre randuri este de 2,5mm si distanta intre pini 5mm, dar cel mai probabil se considera pitch de 2,5mm ca si cum ar fi un pin da si un pin nu (masuratori facute pe gaurile de pe placa, intre centrele pad-urilor). 31 de pini sunt in total, dar daca gasesc sa cumpar conector mai lung nu cred ca e o mare problema sa il scurtez. Am cautat dupa codul din prima poza si am ajuns la un document de pe site-ul www.rk-elettronica.it in care este mentionat acest conector, dar site-ul vad ca nu se mai incarca. Am sa incerc sa le trimit un email. Codul de pe placa este: G17D31A4DEBM Link spre comentariu
manolo Postat Mai 7, 2022 Partajează Postat Mai 7, 2022 Eventual acest tip de conector ,sau folosesti doar pinii. b60.pdf Link spre comentariu
UDAR Postat Mai 7, 2022 Partajează Postat Mai 7, 2022 https://www.tme.eu/ro/katalog/conectori-din-41-612-din-41-617_100036/?id_category=100036&mapped_params=9%3A1436301%3B412%3A1444511%3B Câte bucăți ai nevoie ? E posibil, dar nu garantez, să găsesc una-două prin ”recuperări ” dar asta va fi posibil doar săptămâma următoare. Link spre comentariu
buleu_alexandru Postat Mai 7, 2022 Autor Partajează Postat Mai 7, 2022 @manolo multumesc pentru PDF, este o idee posibil buna @UDAR as avea nevoie de 3 bucati, dar multumesc mult pentru ideea de luat din recuperari Voi cauta prin placile mele din domeniul industrial pe care nu le folosesc si posibil sa am chiar eu de unde sa scot astfel de conectori Voi reveni in cateva zile cu info daca am gasit sau nu. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum