Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare telecomanda ONE FOR ALL

Postări Recomandate

Buna copii. Am o telecomanda ca in poza de mai jos. Am visat eu sau se poate sa transfer codurile de pe o telecomanda pe asta ?. Era vorba de alt model ?. Am o telecomanda de tv care nu are tasta BACK si am neaparata nevoiede ea. Am alta telecomanda care are tasta BACK dar nu are tasta SMART. Vreau sa copiez pe one for all codurile de la cea cu smart si de la cealalta tasta back. Am cautat pe net manualul de utilizare dar nu am gasit ca stie sa faca asta. Programare dupa cod, cautare cod da, stie. Oricum nu am gasit nimic utilizabil. Codurile memorate cred ca sunt foarte vechi. Cel mai "cuser" ar fi daca o pot face clona de pe alta. M-am mai jucat acum cativa ani cu una programabila dar nu cred ca era modelul asta.

Multumesc anticipat pentru informatii.

https://i.postimg.cc/ZqFkxNMd/IMG-20220506-111757797-HDR.jpg

Editat de yokoono
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yokoono

3

• misuraelectronic

1

• iuliantv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

vrabia  malai  viseaza ...:rade:

ia-ti  gindul  de  la  asa  ceva  pt  ceea  ce  ai  tu  in  poza ... cauta  un  banal  blanc  Longer  si  poti  transfera  pe  el  tot  ce  vor  muschii  matale ...:rzb

telecomenzile  One for all , in  general  se  vind  in  vestul  Europei  ...cu  predilectie  in  UK ...si  nu  sint  nici  pe  departe  atit  de  versatile  cum  este  Longer-ul...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Am desfacut-o si are 3 leduri. Toate sunt insa emitatoare. Pentru ce doream eu trebuia sa aiba un led receptor. Concluzia: nu se poate. Cel mai sigur telecomanda de care imi amintesc era alt model. Ramane ca la inceput. Multumesc pentru interes.

Link spre comentariu

Merci Iuliane. Credeam ca-mi scapa mie. Oricum, am aruncat-o. O fi avut ea 300 de coduri dar erau pentru televizoare mai vechi. De curiozitate, am incercat-o pe un Vortex si nu gasea nimic compatibil. Celelalte pentru amp, dvd nu ma interesau.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări