yokoono Postat Mai 6, 2022 Partajează Postat Mai 6, 2022 (editat) Buna copii. Am o telecomanda ca in poza de mai jos. Am visat eu sau se poate sa transfer codurile de pe o telecomanda pe asta ?. Era vorba de alt model ?. Am o telecomanda de tv care nu are tasta BACK si am neaparata nevoiede ea. Am alta telecomanda care are tasta BACK dar nu are tasta SMART. Vreau sa copiez pe one for all codurile de la cea cu smart si de la cealalta tasta back. Am cautat pe net manualul de utilizare dar nu am gasit ca stie sa faca asta. Programare dupa cod, cautare cod da, stie. Oricum nu am gasit nimic utilizabil. Codurile memorate cred ca sunt foarte vechi. Cel mai "cuser" ar fi daca o pot face clona de pe alta. M-am mai jucat acum cativa ani cu una programabila dar nu cred ca era modelul asta. Multumesc anticipat pentru informatii. https://i.postimg.cc/ZqFkxNMd/IMG-20220506-111757797-HDR.jpg Editat Mai 6, 2022 de yokoono Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 6, 2022 Partajează Postat Mai 6, 2022 (editat) vrabia malai viseaza ... ia-ti gindul de la asa ceva pt ceea ce ai tu in poza ... cauta un banal blanc Longer si poti transfera pe el tot ce vor muschii matale ... telecomenzile One for all , in general se vind in vestul Europei ...cu predilectie in UK ...si nu sint nici pe departe atit de versatile cum este Longer-ul... Editat Mai 6, 2022 de misuraelectronic Link spre comentariu
yokoono Postat Mai 6, 2022 Autor Partajează Postat Mai 6, 2022 Am desfacut-o si are 3 leduri. Toate sunt insa emitatoare. Pentru ce doream eu trebuia sa aiba un led receptor. Concluzia: nu se poate. Cel mai sigur telecomanda de care imi amintesc era alt model. Ramane ca la inceput. Multumesc pentru interes. Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 6, 2022 Partajează Postat Mai 6, 2022 dupa manual nu are functie de invatare Link spre comentariu
yokoono Postat Mai 6, 2022 Autor Partajează Postat Mai 6, 2022 Merci Iuliane. Credeam ca-mi scapa mie. Oricum, am aruncat-o. O fi avut ea 300 de coduri dar erau pentru televizoare mai vechi. De curiozitate, am incercat-o pe un Vortex si nu gasea nimic compatibil. Celelalte pentru amp, dvd nu ma interesau. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum