Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aniversare

feri.visky

Postări Recomandate

Anul acesta se împlinesc 15 ani de când am inființat asociația Pro Radio Antic. Am dorit să creez o platformă de comunicare pentru cei care iubesc radioul cel puțin ca mine... În mare parte am reușit și datorită pasiunii mebrilor.

Am realizat un site Pro Radio Antic, o revistă cu același nunume, am organizat mai multe expoziții, cataloage, etc.

Mă puteți ajuta, pentru realizarea obiectivelor asociației, depunând formularul 230 cu care puteți redirecționa 3,5% din impozitul plătit deja la stat pe anul trecut 2021.

Formularul se depune la finațe (ANAF) sau se poate completa online pe situl ANAF sau la euguvernare.ro.

Pe dumneavoastră nu vă costă nimic dar cu gestul Dvs. puteți ajuta o asociație nonprofit care are ca obiectiv salvarea patrimonului industrial în domeniul radioului din țara noastră.

Formularul se completează pentru anul 2021 și se trec datele personale și nule, codul fiscal și contul bancar al Asociației Pro Radio Antic.

Am atașat, ca poză, cu datele asociației.

Mulțumesc tuturor!

2022-05-04.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• feri.visky

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

On 5/4/2022 at 10:13 PM, feri.visky said:

Anul acesta se împlinesc 15 ani de când am inființat asociația Pro Radio Antic. Am dorit să creez o platformă de comunicare pentru cei care iubesc radioul cel puțin ca mine... În mare parte am reușit și datorită pasiunii mebrilor.

Am realizat un site Pro Radio Antic, o revistă cu același nunume, am organizat mai multe expoziții, cataloage, etc.

Mă puteți ajuta, pentru realizarea obiectivelor asociației, depunând formularul 230 cu care puteți redirecționa 3,5% din impozitul plătit deja la stat pe anul trecut 2021.

Formularul se depune la finațe (ANAF) sau se poate completa online pe situl ANAF sau la euguvernare.ro.

Pe dumneavoastră nu vă costă nimic dar cu gestul Dvs. puteți ajuta o asociație nonprofit care are ca obiectiv salvarea patrimonului industrial în domeniul radioului din țara noastră.

Formularul se completează pentru anul 2021 și se trec datele personale și nule, codul fiscal și contul bancar al Asociației Pro Radio Antic.

Am atașat, ca poză, cu datele asociației.

Mulțumesc tuturor!

2022-05-04.png

Atașez formularul gata completat, doar să-l depuneți...

Pro Radio Antic.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări