expert Postat Mai 4, 2022 Partajează Postat Mai 4, 2022 cumpar plexiglas transparent culori rosu inchis si verde inchis pentru confectionarea de filtre pentru display-uri cu leduri 7 segmente! Dimensiuni 150x60 sau mai mici, potrivite pentru 4/6 digiti de 20, 38 sau 44 mm! pot fi deseuri, capete, putin zgariate, grosime maxima 3 mm! Am incercat sa cumpar online dar 99% din furnizori vand coli de 2, 3 m lungime/latime! 1% nu tin stoc sau vor pe placi mici mai mult decat pe o coala mare! relatii in privat, furnizez nr de te lefon/whatsup pt detalii! Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Mai 4, 2022 Partajează Postat Mai 4, 2022 Salut. Eu am folosit tăvițe de documente care se găsesc de cumpărat într-o gamă variată de culori. Dintr-o tăviță ies o mulțime de măști pentru display-uri și costă cca 10 lei sau mai puțin. Totuși cel mai bun rezultat l-am obținut cu culoarea gri deoarece nu schimbă decât intensitatea culorii nu și nuanța. Sau plexiglas de 2mm transparent cu folie lipită . Iese super cu puțină răbdare și îndemânare. Link spre comentariu
deneinvins Postat Mai 4, 2022 Partajează Postat Mai 4, 2022 (editat) Eu am decupat o carcasă de CD peste care am aplicat folie pentru geamurile auto. Nu știu dacă se potrivește la aplicațiile dvs. La magazinul Ded..man se găsește coală de plexi-glass (50 cm x 50 cm x 2 mm), transparent. Se mai găsesc diferite folii autocolante, unele translucide cu diferite nuanțe. Prețul este acceptabil. Editat Mai 4, 2022 de deneinvins Link spre comentariu
Postări Recomandate