iuliantv Postat Mai 5, 2022 Partajează Postat Mai 5, 2022 (editat) incercati un pb.801 dacå nu a.ti renuntat la el https://www.mediafire.com/file/bfoh0l07oxm5zjy/TP.S506.PB801_V400HJ6-PE1.7z/file sau pb.802 pentru 43" https://firmware-tv.blogspot.com/2021/?m=0 Editat Mai 5, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
mercenarx Postat Mai 5, 2022 Autor Partajează Postat Mai 5, 2022 am sa incerc , pentru ce panou am eu nu gasesc nimic. Link spre comentariu
mercenarx Postat Iulie 6, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2022 am scris memoria spi cu un dump de Samus LE40C1 echipat cu TP.S506.PB801 (mie trebuindu-mi pentru TP.S506.PB802) , totul ok , dar nu imi prinde nimic nici pe analog si nici pe digital. am facut in service initializare (reset) insa nu s-a schimbat nimic... telecomanda originala functioneaza e vreo sansa cu dumpul asta , sau numai cu cel original sa mearga? Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 6, 2022 Partajează Postat Iulie 6, 2022 Acum 4 ore, mercenarx a spus: am scris memoria spi cu un dump de Samus LE40C1 echipat cu TP.S506.PB801 (mie trebuindu-mi pentru TP.S506.PB802) , totul ok , dar nu imi prinde nimic nici pe analog si nici pe digital. am facut in service initializare (reset) insa nu s-a schimbat nimic... telecomanda originala functioneaza e vreo sansa cu dumpul asta , sau numai cu cel original sa mearga? e clar ca softul nu recunoaste tunerul,de 99% cred cå nu va merge tunerul,am avut si eu ,,conflicte,, de acest gen,doar un dump sau firmware ok va merge Link spre comentariu
mercenarx Postat Iulie 7, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2022 Acum 10 ore, iuliantv a spus: e clar ca softul nu recunoaste tunerul,de 99% cred cå nu va merge tunerul,am avut si eu ,,conflicte,, de acest gen,doar un dump sau firmware ok va merge asa ma gandeam si eu... dar oare sa nu se poata edita un dump functional , astfel incat sa poata fi inversata imaginea (ca de fapt asta e problema cu cele testate de mine anterior) ? Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 7, 2022 Partajează Postat Iulie 7, 2022 Acum 3 ore, mercenarx a spus: asa ma gandeam si eu... dar oare sa nu se poata edita un dump functional , astfel incat sa poata fi inversata imaginea (ca de fapt asta e problema cu cele testate de mine anterior) ? Dump pentru tv cu ecran V400HJ6-PE1 ai incercat ?, de fapt trebuia sa postezi aici modelele de ecran de la dumpurile testate de tine si in felul asta stiam si noi sa-ti dam pentru alte ecrane ca sa probezi..... Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 7, 2022 Partajează Postat Iulie 7, 2022 Acum 3 ore, mercenarx a spus: asa ma gandeam si eu... dar oare sa nu se poata edita un dump functional , astfel incat sa poata fi inversata imaginea (ca de fapt asta e problema cu cele testate de mine anterior) ? normal cå poate fi editat,dar cine stie ce adreså? puteti incerca,jumatati,sferturi(bucåti) din ambele,cel cu imagine intoarså,combinat cu cu imagine bunå,dar farå tuner...........trebuie så ai rabdare,sa fii atent la rånduri,.....la epromuri era mult mai usor,era binul mai scurt Link spre comentariu
mercenarx Postat Iulie 7, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2022 Acum 55 minute, Costica Tv a spus: Dump pentru tv cu ecran V400HJ6-PE1 ai incercat ?, de fapt trebuia sa postezi aici modelele de ecran de la dumpurile testate de tine si in felul asta stiam si noi sa-ti dam pentru alte ecrane ca sa probezi..... nu mi-am notat pt ce ecrane erau dumpurile , dar stiu c aerau de Vortex si Diamant (imagine rasturnata , dar in rest functionale) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum