mercenarx Postat Mai 3, 2022 Partajează Postat Mai 3, 2022 (editat) salutare , am si eu nevoie de dump pentru memoria spi a tv-ulu din titlu display : LSC400HN05-W03 multumesc Editat Mai 3, 2022 de mercenarx Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Mai 3, 2022 Partajează Postat Mai 3, 2022 http://www.filehost.ro/3427267019/TP_S506_PB802_7z/ Link spre comentariu
mercenarx Postat Mai 3, 2022 Autor Partajează Postat Mai 3, 2022 mersi Gabriel_S , dar nu mai stiu parola dumpurile astea... am reusit cu un dump de Diamant (Horizon) , dar am imaginea rasturnata.. la placa asta se poate inversa imaginea din service? Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Mai 3, 2022 Partajează Postat Mai 3, 2022 Parola e: forum.e-rusu.ro Link spre comentariu
mercenarx Postat Mai 3, 2022 Autor Partajează Postat Mai 3, 2022 (editat) 1 hour ago, Gabriel_S said: Parola e: forum.e-rusu.ro multumesc cu dumpul asta il cheama Vortex , si tot cu imaginea intoarsa cum intorc imaginea? Editat Mai 3, 2022 de mercenarx Link spre comentariu
mercenarx Postat Mai 3, 2022 Autor Partajează Postat Mai 3, 2022 nimeni , nici o idee? Link spre comentariu
Cosmin Marian Postat Mai 4, 2022 Partajează Postat Mai 4, 2022 Bună dimineața, accesați meniul service prin tastarea menu 1147,iar în submeniul panel setting vedeți dacă eczista opțiunea flip sau morror, aceasta sunt pt. inversat imaginea, dacă nu găsiți una dintre aceste opțiuni, inversarea imaginii se poate face doar cu un dump pt ecranul respectiv, toate cele bune cu respect Cosmin. Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 4, 2022 Partajează Postat Mai 4, 2022 s.506.xxx nu prea are optiuni de ..intoarcere imagine,, Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 4, 2022 Partajează Postat Mai 4, 2022 Incearca poate ai noroc si merge https://files.fm/f/rfs2jd8ug Link spre comentariu
yabbadabbadoo Postat Mai 4, 2022 Partajează Postat Mai 4, 2022 what is the model of the Samus? Link spre comentariu
mercenarx Postat Mai 4, 2022 Autor Partajează Postat Mai 4, 2022 8 hours ago, yabbadabbadoo said: what is the model of the Samus? tomorrow I will be able to specify the model, because I am not at work now, thanks Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 4, 2022 Partajează Postat Mai 4, 2022 1 oră în urmă, mercenarx a spus: tomorrow I will be able to specify the model, because I am not at work now, thanks adevarul e ca trebuia sa vinå un ,,englez,, så vå intrebe,eu m-am gåndit de la inceputul postårii,dar mi sa acrit så må rog de unii sa.i ajut,nu cred cå e cazul dv,poate va scapat,dar unii parcå dinadins nu posteazå,toate detaliile,dar se umflå in pene ,cå nu are mare importantå Link spre comentariu
mercenarx Postat Mai 5, 2022 Autor Partajează Postat Mai 5, 2022 12 hours ago, iuliantv said: adevarul e ca trebuia sa vinå un ,,englez,, så vå intrebe,eu m-am gåndit de la inceputul postårii,dar mi sa acrit så må rog de unii sa.i ajut,nu cred cå e cazul dv,poate va scapat,dar unii parcå dinadins nu posteazå,toate detaliile,dar se umflå in pene ,cå nu are mare importantå ca sa fiu sincer la gunoaiele astea cu totul in spi memory , nu am crezut ca mai conteaza modelul ( specificand display-ul si mainboardul) poate sa-l cheme (logo) , oricum , n-are nici o importanta (vortex, diamant , etc) modelul este SAMUS LE40C2 Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 5, 2022 Partajează Postat Mai 5, 2022 conteaza cand vrei sa mearga telecomanda originala.si cand dupa cod de main si display.nu gasesti.cat mai multe informatii,sant bine venite Link spre comentariu
mercenarx Postat Mai 5, 2022 Autor Partajează Postat Mai 5, 2022 1 hour ago, iuliantv said: conteaza cand vrei sa mearga telecomanda originala. da asta asa e Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum