Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebare .........

Vizitator misi_11

Postări Recomandate

Vizitator misi_11

salutare

am tot citit pe forum diverse mesaje de la unii si altii despre amplificatorul FET400 de la CARP...ce are acest amplificator diferit de ipa400, sau ce nu este in regula cu el????pt. ca pe forum scrie ca nu este la fel cu ipa400, ca nu are nu mai stiu ce....

explicati-mi si mie aceste diferente, pentru ca eu vreau sa-mi cumpar 2 montaje din acestea, si asta este singura varianta pe care o am...sau, poate se mai pot cumpara si din alta parte???

dar daca iau FET400, si pe urma o modific dupa ipa400????

va rog mult, cei care au schema de ipa400, sa-mi trimita si mie pe e-mail, poate ma lamuresc si eu odata pt. totdeauna ce diferente sunt FET400-AVE400 si IPA400 :prayer:

deja mi-am cumparat cam tot ce-mi trebuie, si sunt in ceata de unde sa-mi iau amplificatoarele

[email protected]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi12001

1

• AV1000

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

La baza acestor amplificatoare este aceiasi schema adica cea a lui A E Holton (av 400), doar ca la cea de la psc lipsesc sigurantele de pe alimentari si ledul de clip pt a iesi mai mic cablajul.

Link spre comentariu

da asa este asta este diferenta fiecare mai soate sau mai pune ceva pe schema de baza (av400) si apoi ai da un nume daia suntem citeodata dezorientati de mai stiu io ce denumire , cablaje am io dak vrei sa fc modulu.

Afacerile se fac pe privat sau la sectiunea "vanzari" - Edit Sorteh.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări