Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

motor magnetic

alexman

Postări Recomandate

La TV au reușit sa treacă cămila prin urechile acului. Au desenat o cămilă pe o fisie foarte îngustă de hirtie, bineînțeles sub microscop, și apoi au trecut fisia de hirtie prin urechea acului. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• icar

4

• sesebe

3

• Vlad20

3

• alexman

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator

Poate trebuie acceptate si astfel de idei.
Daca prin vot democratic s-ar vota daca asa ceva este posibil sau nu, sigur ar rezulta ca DA.
Chiar si nedemocratic, adica la vot sa participe doar purtatorii de licente in domenii tehnice din Romania ultimilor 20 de ani,
eu zic ca tot peste 50% s-ar duce procentul celor care cred in asa ceva.

Link spre comentariu

Dacă trei sferturi din populaţie ar stabili că Perpetuum Mobile e posibil, asta n-ar schimba cu nimic legile fizicii.Legile fizicii nu s-au stabilit prin vot....

Link spre comentariu

Acum citeva sute de ani, poate chiar mai putin, dacă făceai un vot sau un sondaj legat de forma pământului sigur primeai răspunsul ca este plat nu sferic. Chiar și acum sint mulți care considera ca pământul este plat ca o piftie.

Asta nu înseamnă că pământul nu-i sferic ca o minge. Legile fizice nu se stabilesc prin vot. 

Link spre comentariu
Vizitator

Facebuci, youtube  ... or sa devina glume cand inteligenta artificiala, realitatea virtuala vor pune stapanire pe comunicatia inter-umana.
Atunci vom experimenta ceva deosebit. Si nu cred ca va dura mai mult de 5-10 ani.
Va conta foarte mult cine va detine astfel de ... activitati. Unul Musk vad ca este bagat la înaintare deja.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, sesebe a spus:

dacă făceai un vot sau un sondaj legat de forma pământului sigur primeai răspunsul ca este plat nu sferic

Da, dar Pământul, tot rotund era si atunci!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări