Vizitator PicNick Postat Noiembrie 17, 2007 Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 Salut tuturor!Am nevoie de un sfat. Iata ce am facut: Am facut un montaj prin care interfatez memoriile de tipul 93Cxx si 24Cxx la PIC 16F648A.Am reusit sa scriu in memoriile 93cxxdar in 24Cxx nu pot. Specific ca la scrierea mem. 24Cxx ma folosesc de bit-ul ACK pt. a stii cand s-a trimis fiecare byte. Acest lucru este semnalizat de un led. Programul se pare ca este ok cu toate ca nu se scrie in mem. nimic. Logica este urmatoarea:Trimit START CONDITION apoi Byte Control, apoi Address Word, apoi Data byte si STOP Condition. Este in regula sau mai trebuie facut ceva?Merci! :rolleyes: Link spre comentariu
vsurducan Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 Ai verificat ca cei trei pini de adresa sunt setati hardware identic cu configuratia cuvantului de adresa ?La scriere: start-control(ack)-adresa(ack)-data(ack)-stop cu testarea ack generat de memorie dupa fiecare octet transmisLa citire: start-control(ack)-data(noack)-stop Link spre comentariu
Vizitator PicNick Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Multumesc de ajutor. Problema era in programul meu la o linie dintr-o rutina de intarziere.Trebuia sa scriu : goto Loop1iar eu am scris : goto LoopLoop fiind o eticheta de la sfarsitul programului.Inca o data multumescde ajutor!Acum o sa incerc sa citesc si sa scriu o cartela de telefon consumata.Toate acestea fac parte dintr-un proiect legat de accesul securizat prin cartela si cod tastat de la o tastatura. :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum