mac01 Postat Mai 2, 2022 Partajează Postat Mai 2, 2022 Acum 2 ore, Badman a spus: Se mai intampla... Cred ca n-am ales bine tipa....trebuia sa pun o asiatica. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 2, 2022 Autor Administratori Partajează Postat Mai 2, 2022 Cine stie sa faca ceva nu mai da jos chiloteii, de regula cele care nu se pricep la nimic fac asta, nu ca pe mine m-ar deranja.... e bune si ei la ceva Linguoer—mechanic - YouTube Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Mai 3, 2022 Partajează Postat Mai 3, 2022 Pe vremea cind eram ficior, foarte rar vedeai gagici cu bustul bine dezvoltat! Acum numai din astea tîtoase vezi! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 3, 2022 Autor Administratori Partajează Postat Mai 3, 2022 E de la chimicalele din alimente, oamenii au devenit mutanti, la fete le-au crescut sanii iar la baieti le-a scazut creierul Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 3, 2022 Partajează Postat Mai 3, 2022 Don Geo.La mine,în şcoala generală,în Ardeal,toate fetele erau bune de "prăsilă",prin clasa opta!Nu-ţi spun ce "busturi" şi ce "posterioare" aveau...Noi,trântorii,eram toţi nişte slăbănogi de numa'!Nici măcar nu ne "alunecau" ochii la vârsta aia,eram din alt "film"... Azi vezi fete "dezvoltate" începând cu clasa cincea!Pe la liceu încep să ia proporţii... Link spre comentariu
amudsen Postat Mai 4, 2022 Partajează Postat Mai 4, 2022 On 5/2/2022 at 11:20 PM, mac01 said: Cred ca n-am ales bine tipa....trebuia sa pun o asiatica. Si uite asa se afla ”preferintele” . Daca pui diferite poze, afli ”harta”. Data viitoare o sa fii sigur orientat in teren! Link spre comentariu
morocanosul Postat Iunie 11, 2023 Partajează Postat Iunie 11, 2023 La 03.05.2022 la 7:37, GEO 53 BN a spus: Pe vremea cind eram ficior, foarte rar vedeai gagici cu bustul bine dezvoltat! Acum numai din astea tîtoase vezi! La 03.05.2022 la 7:37, GEO 53 BN a spus: Pe vremea cind eram ficior, foarte rar vedeai gagici cu bustul bine dezvoltat! Acum numai din astea tîtoase vezi! Acum,ca ai mai crescut,nu ti-ai schimbat...''obiectivele'' ?? Am si eu asa ceva la serviciu,este un MONSTRU cand apare,pur si simplu..sanii ei sunt egali cu...un ''cap'' !(despre ''fundulet''...aisbergul de care sa lovit TITANICUL...o nimica toata ! Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 11, 2023 Partajează Postat Iunie 11, 2023 morocanosul.Genul de tipă pe care îl descrii e cea care trebuie "ferită",că dacă pică peste tine faci gaură-n astfalt! Link spre comentariu
Postări Recomandate