ionutz1971 Postat Mai 2, 2022 Partajează Postat Mai 2, 2022 Salutare!..am și eu un expresor DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117B și de azi dimineață după ce l-am curățat, râșnița se învârte foarte puțin și se oprește ( in jur de 3 s indiferent de pozitia butonului care regleaza taria cafelei)..care sa fie cauza?..a mers perfect până azi dimineață..daca il folosesc cu, cafea macinata merge perfect ..multumesc! Link spre comentariu
M A R I A N Postat Mai 2, 2022 Partajează Postat Mai 2, 2022 Nu indică nicio eroare? Încercați și rotiţi butonul rotativ pentru reglarea gradului de măcinare cu o unitate spre numărul 7 în sensul acelor de ceasornic. Link spre comentariu
ionutz1971 Postat Mai 2, 2022 Autor Partajează Postat Mai 2, 2022 La 02.05.2022 la 17:56, marian1967 a spus: Nu indică nicio eroare? Încercați și rotiţi butonul rotativ pentru reglarea gradului de măcinare cu o unitate spre numărul 7 în sensul acelor de ceasornic. Extinde Nu am nici o eroare!..învârt butonul rotativ dar timpul de măcinare nu se modifică absolut deloc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum