radudd Postat Aprilie 28, 2022 Partajează Postat Aprilie 28, 2022 (editat) Buna seara, Am rugamintea sa-mi spuneti care ar putea fi termenul de valabilitate pentru aceasta pasta: https://www.materialeelectrice.ro/alu-plus-seringa-cu-pasta-de-contact-electric-pentru-conductorii-din-aluminiu-35-3gr Probabil stiti la ce este folosita. Am o seringa de ceva vreme (cca. 3 ani), nu este consumat din ea, nu am incercat inca sa vad daca iese usor din seringa. A fost tinut in conditii normale de temperatura, umiditate, in casa. Este posibil sa-si piarda proprietatile? Cam cat poate dura stand nefolosita? Ar fi mai bine sa cumpara alta? In plus, aveti idee cam cate "incarcari" de cleme Wago se pot face cu continutul unei seringi. Voi folosi in special cleme tip 2273-202, dar si cateva tip 2273-203. Multumesc frumos! Editat Aprilie 28, 2022 de radudd Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 28, 2022 Partajează Postat Aprilie 28, 2022 Dacă încă e fluidă, mai e utilizabilă.Dacă s-a uscat şi nu mai poate fi scoasă din seringă, e inutilizabilă... Link spre comentariu
manolo Postat Aprilie 28, 2022 Partajează Postat Aprilie 28, 2022 Producatorul spune 24luni garantie. Link spre comentariu
radudd Postat Aprilie 29, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2022 Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum