neoo4all Postat Aprilie 28, 2022 Partajează Postat Aprilie 28, 2022 Poate sa-mi spuna cineva un echivalent pentru acest c.i ? Am cautat peste tot si nu gasesc nimic despre el. Poate cineva sa-mi spuna un echivalent sau ceva date tehnice despre acest ci? Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 28, 2022 Partajează Postat Aprilie 28, 2022 Cred că e vorba de Sanken SSC6211A-TL.În rest Dumnezeu cu mila,cred câ e scos din fabricaţie... Link spre comentariu
neoo4all Postat Aprilie 29, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2022 As dori un datasheet daca are cineva pentru el... Link spre comentariu
neoo4all Postat Mai 9, 2022 Autor Partajează Postat Mai 9, 2022 Chiar nu stie nimeni paramertii acestui integrat,eu am cautat peste tot dar poate cineva stie mai multe despre el. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 9, 2022 Partajează Postat Mai 9, 2022 (editat) Cauti degeaba , prietene ...nu ai ce raspuns sa primesti , cita vreme firma Sanken a pus datasheet-ul sub cheie ...asta ce inseamna ? Ca informatiile despre acest integrat nu sint disponibile decit fabricantului acelui aparat , caruia i-ai pus tu schema ...care fabricant , ce crezi ? A platit la firma Sanken tocmai ca info despre acest integrat sa ramina strict confidentiale ... Tot ce poti sa faci la ora actuala este urmatoarea manevra ... Intri pe forum de pe un tf modern ...te duci pe schema postata de tine , maresti cu zoom in dreptul integratului...apoi iei o lupa ...si scrii frumos pe o coala a4 semnificatia celor 8 pini ...pt ca este scrisa cu litere mici direct pe schema , in interiorul integratului...iar dupa aceea , tinind cont de tensiunea de alimentare ...sa faca virgula cineva un reverse engineering si sa-ti caute un echiv la ssc6211... Editat Mai 9, 2022 de misuraelectronic Link spre comentariu
bolek Postat Mai 9, 2022 Partajează Postat Mai 9, 2022 https://remont--aud-net.translate.goog/forum/41-24904-1?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp Daca nu il gasesti , ceea ce pare destul de probabil, poti incerca o adaptare cu riscuri cu un SG cum scrie acolo, sau ceva din seria NCP1200. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum