Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

C.i neidentificat

Postări Recomandate

Poate sa-mi spuna ciic901.thumb.jpg.11581ef3e1f72ec098e0eaeb83dba4c9.jpgneva un echivalent pentru acest c.i ? Am cautat peste tot si nu gasesc nimic despre el.

Poate cineva sa-mi spuna un echivalent sau ceva date tehnice despre acest ci?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neoo4all

3

• bolek

1

• BRANCA

1

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 săptămâni mai târziu...

Cauti degeaba , prietene ...nu ai ce raspuns sa primesti , cita vreme firma Sanken a pus datasheet-ul sub cheie ...asta ce inseamna ? Ca informatiile despre acest integrat nu sint disponibile decit fabricantului acelui aparat , caruia i-ai pus tu schema ...care fabricant , ce crezi ? A platit la firma Sanken tocmai ca info despre acest integrat sa ramina strict confidentiale ...

Tot ce poti sa faci la ora actuala este urmatoarea manevra ...

Intri pe forum de pe un tf modern ...te duci pe schema postata de tine , maresti cu zoom in dreptul integratului...apoi iei o lupa ...si scrii frumos pe o coala a4 semnificatia celor 8 pini ...pt ca este scrisa cu litere mici direct pe schema , in interiorul integratului...iar dupa aceea , tinind cont de tensiunea de alimentare ...sa faca virgula cineva un reverse engineering si sa-ti caute un echiv la ssc6211...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări