Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD din telefoane mobile

Vizitator dgfx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

am cumparat de la http://www.Keysoft.ro doua display-uri pt 3310.

in primul rand jos palaria pentru promtitudine si seriozitate, l-am primit a doua zi

in al doilea rand nu sunt noi, cel putin asa am dedus eu pt ca era rupt sigilul si dupa ce l-am desfacut pe interior era o folie sifonata care arata ca dezlipita de altundeva si pusa acolo.

mai ramane sa le testez sa vad daca macar functioneaza.

este varianta cu rama, dar nu poate fi scos si folosit separat decat daca pastrez si o parte din rama. pretul a fost de 190.000 Lei bucata + 80.000 posta

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...

vreau o metoda simple de conectat LCD de la 3310 sau altele de acest gen, dar care au doar sticla cu controlerul, fara pini, la un sistem cu microcontroler. Ma refer strict la conexiunea fizica. O metoda simpla ar fi sa cumpar unul cu tot cu rama, care are si pini, dar trebuie taiata rama si chiar asa nu incape in aplicatia mea. Am incercat cu elastomer dar e cam greu sa-l fixez. Voi cum v-ati conectat la aceste LCD-uri ?

Link spre comentariu
Vizitator VanHauser

am cumparat de la http://www.Keysoft.ro doua display-uri pt 3310. in primul rand jos palaria pentru promtitudine si seriozitate, l-am primit a doua ziin al doilea rand nu sunt noi, cel putin asa am dedus eu pt ca era rupt sigilul si dupa ce l-am desfacut pe interior era o folie sifonata care arata ca dezlipita de altundeva si pusa acolo. mai ramane sa le testez sa vad daca macar functioneaza. este varianta cu rama, dar nu poate fi scos si folosit separat decat daca pastrez si o parte din rama. pretul a fost de 190.000 Lei bucata + 80.000 posta

Ai comandat la ei pe site sau cum? Din cate am vazut eu, astia vand doar produse IT :smt102
Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker

Apropo de lcd de la telefoanele mobile, ce scheme sau adaptari ar trebui facute pentru a putea pune la un ecran lcd color intrare video :rolleyes: .Este relizabila aceasta idee ?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări