Metallman Postat August 6, 2004 Partajează Postat August 6, 2004 Fa in felul urmator: Din filtrul de deparazitare alimentezi atat cd-rom-ul cat si amplificatorul.Pentru cd-rom trebuie sa faci doua stabilizatoare: 12V si 5VPentru 12V este ok daca folosesti controler-ul de tensiune 7812 iar pentru 5V este de ajuns daca folosesti controler-ul de tensiune 7805.Cu toate ca aceste doua regulatoare au pe iesire un curent de maxim 1A este de ajuns pentru cd-rom.Daca ai probleme, iti pun o schema pe un ftp...oricum e simplu, nu ar trebui sa-ti faca probleme.A... pentru amplificator tragi alimentare direct din filtrul de deparazitare. Link spre comentariu
Vizitator makabudu Postat Martie 8, 2005 Partajează Postat Martie 8, 2005 apropo, dar filtrul asta de deparazitare cum se face? Link spre comentariu
MCDragoos Postat Mai 7, 2005 Partajează Postat Mai 7, 2005 depinde si de buffer-ul cd-rom-ului ca sa nu sara cd-ul dar daca il pui pe un burete destul de gros nu ai probleme Link spre comentariu
margarit2001 Postat Mai 11, 2005 Partajează Postat Mai 11, 2005 ii mai pui niste butoane pentru "navigarea prin/printre melodii" si gata cdplayerul Link spre comentariu
BLK Postat Iunie 6, 2005 Partajează Postat Iunie 6, 2005 Ziceti de filtrul ala de deparazitare ca si eu am aceeasi buba. Eu am toate masele legate intr-un singur punct, deci bucla de masa nu e, dar aud motorul in boxe.Am aproape 10.000u pe alimentarea amplifului si a CD-romului. Link spre comentariu
BLK Postat Iunie 7, 2005 Partajează Postat Iunie 7, 2005 Raspund tot eu. Pe un alt topic aici zicea adrian_pintea de o bobina facuta pe miez de fier sau ferita. Am luat dintr-un radio vechi bara de ferita, am pus pe ea sarma de 1,5 in 4 straturi, au incaput peste 200 de spire, bara are aproximativ 15 cm. Am pus bobina in serie pe + de la alimentare si zgomotul a disparut.Inainte se auzea un suierat ce crestea in frecventa cu turatia motorului. Am 10.000uF filtraj si nu au rezolvat problema, am incercat o bobina in aer si nu a rezolvat, abia acum am scapat de problema. Nu stiu daca merge cu mai putine spire, daca aveti timp sa experimentati, n-aveti decat. Link spre comentariu
Vizitator fast25 Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 pune cineva schema care a incercato si merge bine ca as vrea si eu sa fac dar nu prea stiu sa "concep circuitul "ci doar sa il realizez practic ms anticipat Link spre comentariu
Vizitator fast25 Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 am renuntat la idee si pana peste2 luni stau fara muzica in masina apoi iau un mp-3 si gata fara complicatii si design varza Link spre comentariu
Vizitator borjo Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Trebuie pus pe alimentare un filtru in pi, adica inseriezi cu plusul cd-romului o bobina 20-30 spire 0,6 0,8 cuem pe o bucata de bara de ferita, iar in fata si in spatele bobinei (spre baterie si spre cd-rom) pui doua condensatoare nepolarizate de 0,22 micro catre masa. De obicei (80% din situatii)se rezolva astfel, cu conditia sa ai condensator pe alternator in regula. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum