Vizitator zita Postat Mai 14, 2004 Partajează Postat Mai 14, 2004 am montat de curand un cd rom pe dacie pe post de cd player, i-am facut sursa stabilizata si cu filtru deparazitare, mai am in spate un amplificator pentru suport "moral", iar cand pun cd rom'ul imi intra masa de la amplificator si se mai aude si bazaitul motorului...... :roll: are cineva vreo idee cum scot sunetul obositor al motorului ?????????P.S. cand pun altceva pe amplificator nu se aude nici un bazait... Link spre comentariu
niq_ro Postat Mai 14, 2004 Partajează Postat Mai 14, 2004 pune in paralel pe motor un condensator electrolitic (de ex, 4700uF/16V) si unul nepolarizat (100-470nF) Link spre comentariu
Vizitator Bytzu Postat Mai 14, 2004 Partajează Postat Mai 14, 2004 nu-i cumva bucla de masa? Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Mai 14, 2004 Partajează Postat Mai 14, 2004 Folosesti Cd-rom-u si in mers sau numai cand stai pe loc? Nu prea am auzit de CD-rom cu memorie antisoc... de asta intreb! Link spre comentariu
Vizitator Bytzu Postat Mai 14, 2004 Partajează Postat Mai 14, 2004 n-are treaba cu protectia la socuri bazaitula zis ca intra masa de la amplif si motorulcum a legat?firele trebuie direct la baterie!plus ca are si amplifsi masele trebuie toate in acelasi punct(- la bat) intra in mod sigur ceva in scurt Link spre comentariu
Vizitator zita Postat Mai 14, 2004 Partajează Postat Mai 14, 2004 pentru amplificator si pentru cd rom am alimentare direct de la baterie, la amplificator am filtru deparazitare dar pe cd rom nu am pus, cred ca una din cauze asta ar fi. Si am testat cd rom'u la gropi si nu intrerupe melodia... am mai cautat si prin alte forum'uri si am schimbat fise bujii si condensatorii de la motor, dar nici o miscare.... Link spre comentariu
Vizitator Bytzu Postat Mai 14, 2004 Partajează Postat Mai 14, 2004 auzi,cd romu ala nu are cumva +/-12 si grd, ca nu stiu prea bine... Link spre comentariu
Vizitator zita Postat Mai 14, 2004 Partajează Postat Mai 14, 2004 din ce ma masurat eu la un calculator vin asa +12V si +5V cu (-) comun... am sa mai incerc cu un filtru deparazitare sa vedem ce se mai intampla.Daca reusesc poate o sa pun si poze cu toata treaba asta. Link spre comentariu
Vizitator musicall Postat Mai 20, 2004 Partajează Postat Mai 20, 2004 Ce ai facut pentru protectie la socuri???????? Rog daca se poate cateva exemple si / cu poze!!! Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Mai 20, 2004 Partajează Postat Mai 20, 2004 Eu am avut mai demult un CDROm Genius 44x...Lam pus pe un burete gros in tropedou si nu puteam merge linistit si pe drum de tara ca nu sarea Link spre comentariu
Vizitator musicall Postat Mai 20, 2004 Partajează Postat Mai 20, 2004 Eu am avut mai demult un CDROm Genius 44x...Lam pus pe un burete gros in tropedou si nu puteam merge linistit si pe drum de tara ca nu sarea Si puteai sau nu puteai ?? Link spre comentariu
Vizitator Bytzu Postat Mai 21, 2004 Partajează Postat Mai 21, 2004 putea foarte bine Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Mai 21, 2004 Partajează Postat Mai 21, 2004 Eram somnoros cand am scris.....Da am pus buretele si nu mai sarea CDu...Dar dupa vreo 3 luni o "crapat" motorasul in timp ce instalam office pe un calculator....Cauza nu stiu...Dar cred ca din cauza vibratiilor suferite in masina ca il aveam de 3 ani si o functionat fara probleme si dupa ce l'am folosit o vreme pe masina si'o dat duhu....mai bine iti pui un CdPlayer portabil.... Link spre comentariu
Vizitator buza Postat Iunie 25, 2004 Partajează Postat Iunie 25, 2004 Fa-ti un mic stabilizator cu esiri pentru cele doua tensiuni +12V si respectiv +5V si tot pe acea placuta fai si deparazitarea prin tatonari de C-uri fixe deoarece eu cred ca e cam mult + 14,7V penteru el.Eu asa stiu ca ai la borna bateriei in timp ce altern. incarca.:idea: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum