tomozey Postat Aprilie 28, 2022 Partajează Postat Aprilie 28, 2022 (editat) Buna ziua, am un tv Samsung UE 40h 5003aw iar defectul consta in a avea imaginea foarte alba adica foarte luminoasa. Ce s-a putut intampla ?.Meniul si toate functiile deabea se zaresc.Multumesc mult celui care ma poate ajuta cu un sfat Editat Aprilie 28, 2022 de validae Link spre comentariu
cornel1962 Postat Aprilie 28, 2022 Partajează Postat Aprilie 28, 2022 Acum 14 minute, tomozey a spus: Buna ziua am untv samsungue 40h 5003aw defectul consta in a avea imaginea foarte alba adica foarte luminoasa ce s-a putut intampla.Meniu si toate functiile debea se zaresc.multumesc mult care ma poate ajuta cu un sfat ...puneți o poza, dar cred că este o problema de display ! Link spre comentariu
tomozey Postat Aprilie 28, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2022 Acum 22 minute, cornel1962 a spus: ...puneți o poza, dar cred că este o problema de display ! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Aprilie 28, 2022 Partajează Postat Aprilie 28, 2022 Ați verificat tensiunile pe T-con ? Link spre comentariu
tomozey Postat Aprilie 28, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2022 Acum 6 minute, cornel1962 a spus: Ați verificat tensiunile pe T-con ? are doar driver Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 28, 2022 Partajează Postat Aprilie 28, 2022 (editat) e defect de display,t.con display ,trebuie verificat sa nu fi luat apå.vazut daca t.conul se alimenteazå(da are t,con nu driver)ca nu e detasabil e altceva dar avånd in vedere cum vå exprimati,se vede ca nu sånteti in domeniu,poate la cel de incepator lcd,asa cå apelati la un cunoscåtor,service,asta daca nu vreti pagube ireparabile,care e posibil deja så fie la display Editat Aprilie 28, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum