Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CUMAR CARTEA "AMPLIFICATOARE DE INALTA FIDELITATE" AUTOR IOAN PRESURA

Tanase Ion

Postări Recomandate

Cumpar cartea "AMPLIFICATOARE DE INALTA FIDELITATE" autor Ioan Presura

Am cartea doar in format electronic si printata pe a4 dar farmecul cel mai mare este cartea in original, am cautato pe la anticariate online dar nu am gasito probabil poate ma ajutati Stimabili Colegi ai acestui forum, cu stima si respect va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tanase Ion

16

• BRANCA

1

• George

1

• QQme

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 6 minute, BRANCA a spus:

Dacă nu te interesează tipărită vezi că e scanată pe net.Dă căutare cu denumirea şi autorul şi adaugă şi pdf.

Multumesc de informatie dar in topic am specificat ca deja o am in format electronic si printata pe coli A4 dar eu doresc cartea in original ptr ca farmecul unei carti.este acela cu paginile ingalbenite de.timp.

Link spre comentariu
La 26.04.2022 la 20:36, Tanase Ion a spus:

Cumpar cartea "AMPLIFICATOARE DE INALTA FIDELITATE" autor Ioan Presura

Am cartea doar in format electronic si printata pe a4 dar farmecul cel mai mare este cartea in original, am cautato pe la anticariate online dar nu am gasito probabil poate ma ajutati Stimabili Colegi ai acestui forum, cu stima si respect va multumesc anticipat.

IMG_20220503_154526.png

Aceasta este cartea pe care o caut, cine doreste si o are in original sunt dispus sa o cumpar, in format electronic si printata pe coli.A4 o am dar ramane adevaratul farmec de.carte veche care in cuvinte nu se poate descrie, sper ca.cineva sa ma ajute cu aceasta carte in original multumesc anticipat cu stima si respect o zi cat mai frumoasa tuturor utilizatorilor al acesui.forum.

Link spre comentariu

Aceea e o coperta "facuta" pe calculator. Asa arata coperta reala. Nu am cartea. E o poza de pe internet, unde se pare ca tot indisponibila este.

ion-presura-amplificatoare-de-inalta-fid

Link spre comentariu

Pe langa aceasta carte ,va mai intereseaza si altele din domeniu, amp.audio, radio, cataloage tuburi,(trimit prin posta la sume de min.50 lei+trs.)

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări