Tanase Ion Postat Aprilie 26, 2022 Partajează Postat Aprilie 26, 2022 Cumpar cartea "AMPLIFICATOARE DE INALTA FIDELITATE" autor Ioan Presura Am cartea doar in format electronic si printata pe a4 dar farmecul cel mai mare este cartea in original, am cautato pe la anticariate online dar nu am gasito probabil poate ma ajutati Stimabili Colegi ai acestui forum, cu stima si respect va multumesc anticipat. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 27, 2022 Partajează Postat Aprilie 27, 2022 Dacă nu te interesează tipărită vezi că e scanată pe net.Dă căutare cu denumirea şi autorul şi adaugă şi pdf. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Aprilie 27, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2022 Acum 6 minute, BRANCA a spus: Dacă nu te interesează tipărită vezi că e scanată pe net.Dă căutare cu denumirea şi autorul şi adaugă şi pdf. Multumesc de informatie dar in topic am specificat ca deja o am in format electronic si printata pe coli A4 dar eu doresc cartea in original ptr ca farmecul unei carti.este acela cu paginile ingalbenite de.timp. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Mai 3, 2022 Autor Partajează Postat Mai 3, 2022 La 26.04.2022 la 20:36, Tanase Ion a spus: Cumpar cartea "AMPLIFICATOARE DE INALTA FIDELITATE" autor Ioan Presura Am cartea doar in format electronic si printata pe a4 dar farmecul cel mai mare este cartea in original, am cautato pe la anticariate online dar nu am gasito probabil poate ma ajutati Stimabili Colegi ai acestui forum, cu stima si respect va multumesc anticipat. Aceasta este cartea pe care o caut, cine doreste si o are in original sunt dispus sa o cumpar, in format electronic si printata pe coli.A4 o am dar ramane adevaratul farmec de.carte veche care in cuvinte nu se poate descrie, sper ca.cineva sa ma ajute cu aceasta carte in original multumesc anticipat cu stima si respect o zi cat mai frumoasa tuturor utilizatorilor al acesui.forum. Link spre comentariu
George Postat Mai 3, 2022 Partajează Postat Mai 3, 2022 Aceea e o coperta "facuta" pe calculator. Asa arata coperta reala. Nu am cartea. E o poza de pe internet, unde se pare ca tot indisponibila este. Link spre comentariu
QQme Postat Mai 5, 2022 Partajează Postat Mai 5, 2022 Pe langa aceasta carte ,va mai intereseaza si altele din domeniu, amp.audio, radio, cataloage tuburi,(trimit prin posta la sume de min.50 lei+trs.) Link spre comentariu
sonic11 Postat Mai 5, 2022 Partajează Postat Mai 5, 2022 Daca aveti doua bucati vreau si eu una, daca aveti una singura serviti-l pe dl Tanase caci este topicul sau. Link spre comentariu
Postări Recomandate