Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Camera bord Viz Car Camera

Marius84

Postări Recomandate

Vă salut! Am această cameră blocată pe logo, nu are buton de reset, nu are acumulator. 

Placa de bază este inscripționată L100_MAIN_V09-20160606. Are procesor 24CCMQHA137.1 1616 și memorie PH25Q80B 1622.

Nu văd pe pcb niciun loc de reset și nici nu am găsit vreo procedură de hard reset pe net. 

Are cineva vreun bin? Nu am găsit pe net decât la ruși și pentru moment nu am puncte.

Știu că este pocnitoare, dar am zis sa încerc...

Placa este cea de aici 

20180529_2150421.jpg.6c94adab0d6f2b359b3

Editat de Marius84
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marius84

2

• draku

1

Top autori în acest subiect

Ca un update, placa nu este cea din imagine, este pcb albastru, am înteles ca ar diferi variatele hardware, deci albastru este o versiune, verde alta, desi au exact aceeași formă.

Cu softul declarat ok pentru pcb verde la rusi nici nu aprinde ecranul, iar pentru varianta albastra au postat tot un soft corupt, care aprinde ecranul alb si cam atat. Postez ce am gasit pentru pcb verde și pentru albastru ce am eu și ce au pus rusii.

PCB verde.rar Original albastru citit de mine.rar

L100_main_v09-20160606 (blu).rar

Dacă poate compara cineva care se pricepe softul declarat ok de rusi pentru varianta verde cu cel citit de mine, poate gaseste buba. Știu ca din bin e aproape imposibil, dar cine stie...

Editat de Marius84
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări