Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

caut echipament microunde

ionut120v

Postări Recomandate

buna ziua sunt interesat de surse de micronde 30- 40dBm  banda x ,banda ku,k, ka

https://www.cablefree.net/wirelesstechnology/microwave/microwave-frequency-bands/

Antena respectiva nu va fi folosita ca emitator ci va fi indreptata catre un corp absorbant, care contine apa, doresc sa o folosesc pentru un aparat Rife cu purtatoare microunde.

Caut atit oscilatoare cu Klystron reflex cat si solutii cu semiconductoare, Am cautat deja BUC-uri (block up converters) si TRIA,e-TRIA  (transmitter receiver assembly), dar se gasesc greu.

In romania am gasit un singur e-TRIA 3w banda ka, in oferta unui provider de internet prin satelit.

Sunt greu de gasit, buc n-am gasit deloc.

multumesc, Ionut

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Merlin

3

• ionut120v

2

Top autori în acest subiect

La 24.04.2022 la 21:09, ionut120v a spus:

buna ziua sunt interesat de surse de micronde 30- 40dBm  banda x ,banda ku,k, ka

https://www.cablefree.net/wirelesstechnology/microwave/microwave-frequency-bands/

Antena respectiva nu va fi folosita ca emitator ci va fi indreptata catre un corp absorbant, care contine apa, doresc sa o folosesc pentru un aparat Rife cu purtatoare microunde.

Caut atit oscilatoare cu Klystron reflex cat si solutii cu semiconductoare, Am cautat deja BUC-uri (block up converters) si TRIA,e-TRIA  (transmitter receiver assembly), dar se gasesc greu.

In romania am gasit un singur e-TRIA 3w banda ka, in oferta unui provider de internet prin satelit.

Sunt greu de gasit, buc n-am gasit deloc.

multumesc, Ionut

Royal Rife ?  

.Royal Raymond Rife, Humanitarian, Betrayed & Persecuted - Farly, Fred:  9780965961318 - AbeBooks

Link spre comentariu

Microscopul este un microscop interferential cu ultaviolet, exista si alte versiuni, dar in general microscoapele nu se folosesc in mod curent deoarece este cautarea acului in carul cu fan, sau mingii de golf ratacita pe camp.

Abordarea de tip aparat RMN (MRI) e mult mai productiva, deorece arata raspandidirea microbului sau virusului ca o imagine cloud, doar ca pentru aplicatia asta trebuie magneti tari peste 3 tesla musai supraconductori.

Deja exista aparate MRI cu excitare laser modulat deorece nu produc senzatiile suparatoare generate de cele cu excitare directa cu electromagneti.

Frecventele Rife din domeniul audio se folosesc pe masini cu purtatoare ca benzi laterale, frecventa neta este de ordinul megahertilor, dar in versiunea cu purtatoare sunt usor de generat fara DDS, pe vremea lui Rife nu exista DDS.

Am folosit cu succes pentru chestii barbatesti, prostata e foarte fudula la paraziti si poate evolua nasty la ADK, pentru cei interesati frecventele.

Neplaceri legate de mersul la piscina, infectii si parazitoze digetive si urogenitale.

Ultima versiune purtatoare laser fibra, probabil pentru  purtatoare microunde practic ar fi un MASER, multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări