mac01 Postat Septembrie 17, 2023 Partajează Postat Septembrie 17, 2023 Niste inele de ferita si oale de ferita as dori si eu. Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 17, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2023 (editat) Trafurile japoneze si carcasele au disparut demult, de cind au fost postate prima data, de anul trecut. Editat Septembrie 17, 2023 de sesebe Link spre comentariu
carageae Postat Septembrie 17, 2023 Partajează Postat Septembrie 17, 2023 Cele japoneze merg ca ridicatoare, impreuna cu un traf cu acelasi secundar....din 2X24, sa zicem, in regim de auto-traf se poate obtine prin dublare de tensiune o tensiune de pana la 400Vcc, acoperitoare cam pentru orice montaj cu lampi. Stiu, cu gabarit mai mare, dar cel putin de teste e ok si e la alti bani decat un traf facut de la zero. Pentru filamente se pot folosi lampi de TV, care merg la tensiuni intre 15 si 30V. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Septembrie 17, 2023 Partajează Postat Septembrie 17, 2023 La 13.07.2022 la 16:03, sesebe a spus: Rascolind prin cutiile mele am constatat ca am un nr prea mare de transformatoare Japoneze cu primar de 100V. Am gasit si citeva cutii sau capacele de ecranare de la transformatoare. Inainte sa le duc la "fier vechi" vreau sa intreb aici daca sint amatori pt ele. Tolele sint de buna calitate si-i pacat sa ajunga fier vechi. Voi reveni cu citeva poze, mai ales daca sint persoane interesate. Ca pret nu stiu exact dar macar un pic peste ce as lua la fier vechi (este si cupru in ele). edit: Transformatoare, citeva kilograme bune : https://i.imgur.com/v1yxWFs.jpg Carcasa ecran traf_1, fara inel de tabla ce inconjoara tolele dar cu suruburi cu izolatoare: https://i.imgur.com/NMbrbMZ.jpg https://i.imgur.com/AQewOMU.jpg Carcasa ecran traf_2, cu inel de tabla ce inconjoara tolele dar fara suruburi si izolatoare: https://i.imgur.com/eBYME5l.jpg https://i.imgur.com/rL74LkM.jpg Carcasele ecran sint 25lei setul sau 40lei ambele seturi, negociabil. La trafuri astept o oferta pe privat dar tineti cont ca-s foarte grele si nu am cum sa le ambalez pt extediere deci ridicare personala Iasi sau imprejurimi. Carcasele ecran mai sunt valabile? Le doresc eu toate daca mai sunt, cu stima si respect o seara buna Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 27, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2023 (editat) La 23.04.2022 la 13:50, sesebe a spus: Am disponibile de la o lichidare garaj/depozit urmatoarele componente: EFT323, AC125, AC126, AC180K, AC181K, AC187K, AC188K, EFT250, potentiometri rectilinie mari romanesti de 25K si 1K, potentiometri rectilinie mai mici de 250k(?), potentiometri rotativi mai multe valori si dimensiuni (tot romanesti modele ~1980), oale ferita cu tot cu mosorul intern si citeva toruri de 6-8cm diametru. Ar mai fi si ceva condesatori Tantal de 10 si 47µF/16V in carcasa cilindrica daca chiar ar interesa pe cineva. Pretul este: la tranzistori EFT si AC 10-20lei/buc, EFT250 inca nu-i scot la vinzare (nici nu am multi), potentiometri 5-10lei/buc, oale ferita 5lei/buc, tor ferita 15lei/buc. Preturile sint doar orientative pt ca asa sint regulile forulumui si pot fi schimbate oricind. Cine este interesat poate veni si cu propuneri de preturi pe privat, dar nu in bataie de joc. Poze inca nu am dar tot din cauza regulilor postez 2 facute la viteza: Toate componentele erau noi acum 30-50 de ani si acum s-ar incadra in categoria NOS. Nu toate tranzistoarele vor fi vindute ci voi pastra si pt mine ceva pe stoc. Am postat anuntul pt a ajuta persoanele care se mai ocupa de reconditionari si au nevoie de astfel de componente. Prefer predare personala in Iasi pt ca nu am timp de facut si trimis pachete. Daca as avea unde sa le tin depozitate nici macar nu as mai fi postat anuntul. Acestia si o cutie similara ca dimensiuni plina cu rezistoare au plecat direct la reciclat: Mai am si citeva multimetre din aceeasi perioada. Doua mai mari care arata rezonabil si probabil sint in stare perfecta de functionare unul micut cam zgiriat si un aparat de masurat curenti mari cu shunt extern gigantic. Ara ciudat tare, cred ca se "infingea" direct in locul la sigurante pe panouri de puteri mari. AC188K la 10 lei perechea, de la 6 perechi in sus pretul scade. Transistorii sint romanesti. Editat Septembrie 27, 2023 de sesebe Link spre comentariu
flomar60 Postat Septembrie 27, 2023 Partajează Postat Septembrie 27, 2023 Salutari! Apropo de aparatele de măsură, dacă se poate niște poze cu ele, in principiu sunt interesat! Toate bune! Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 27, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2023 Multimetre analogice le-aș păstra pt mine. Citeodata prinde bine unul de asta la casa omului. Testerul de baterii Pb ma pot despărți de el dar prea mai reprezinta interes practic, mai mult pt un muzeu. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 1, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2023 Up! Trimit doar prin curier sau cu predare personala in Iasi. Link spre comentariu
grosu99 Postat Noiembrie 1, 2023 Partajează Postat Noiembrie 1, 2023 mai refaceti lista cu ce aveti Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 1, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2023 Preturile sint doar orientative pt ca asa sint regulile forulumui si pot fi schimbate oricind. Cine este interesat poate veni si cu propuneri de preturi pe privat, dar nu in bataie de joc. Am postat anuntul pt a ajuta persoanele care se mai ocupa de reconditionari si au nevoie de astfel de componente. Prefer predare personala in Iasi pt ca nu am timp de facut si trimis pachete, dar pot fi si trimise prin curier cu plata la destinatar. AC180K + AC181K 20lei, AC187K 10lei, AC188K 5 lei (echivalent cu AC180K), EFT250 25lei. Potentiometri, unii s-au mai dat dar cred ca mai am cel putin 1-2 din fiecare. stereo SM234 Condesatoare tantal Beculete baioneta de semnalizare-curent mic. Sint beculete de curent mic ce se utilizau si pe la stabilizarea amplitudinii la oscilatoarele R-C. 2x18 spire torsadate: 2x5 spire separate: Ca transformator de cuplaj 1:1 merge aproape fără atenuare pina la 10Mhz și pina la 20Mhz cu o foarte mica atenuare. La cel cu 18 spire am văzut rezonanta pe la 18Mhz. La celalalt ceva mai sus. Si cine doreste mai poate primi si condesatori din cutia de mai jos pina se termina. Link spre comentariu
sonic11 Postat Noiembrie 7, 2023 Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 (editat) La 01.11.2023 la 14:02, sesebe a spus: Potentiometri, unii s-au mai dat dar cred ca mai am cel putin 1-2 din fiecare. stereo SM234 Condesatoare tantal Beculete baioneta de semnalizare-curent mic. Sint beculete de curent mic ce se utilizau si pe la stabilizarea amplitudinii la oscilatoarele R-C. 2x18 spire torsadate: 2x5 spire separate: Ca transformator de cuplaj 1:1 merge aproape fără atenuare pina la 10Mhz și pina la 20Mhz cu o foarte mica atenuare. La cel cu 18 spire am văzut rezonanta pe la 18Mhz. La celalalt ceva mai sus. Si cine doreste mai poate primi si condesatori din cutia de mai jos pina se termina. Salut Potențiometru de 100k log mai sunt? Și 5k, 100k lin as fi interesat. Editat Noiembrie 7, 2023 de sonic11 Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 7, 2023 Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 sesebe.Măcar ai măsurat esr-ul conzilor înainte de ai "recicla"?Am testat conzi din ăştia şi de 40 ani vechime şi se prezentau bine sau foarte bine... Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 7, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 Acum 40 minute, BRANCA a spus: sesebe.Măcar ai măsurat esr-ul conzilor înainte de ai "recicla"?Am testat conzi din ăştia şi de 40 ani vechime şi se prezentau bine sau foarte bine... La 01.11.2023 la 14:02, sesebe a spus: .................... Si cine doreste mai poate primi si condesatori din cutia de mai jos pina se termina. Dupa cite vezi nu i-am mai aruncat. Daca vrei trebuie doar sa ceri dar acestia nu sint de vinzare ci doar bonus la cei ce iau cite ceva, daca doresc si condesatori. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum