sesebe Postat Mai 21, 2022 Autor Partajează Postat Mai 21, 2022 (editat) Ce am mai reusit sa pozez: stereo Si cine doreste mai poate primi si condesatori din cutia de mai jos pina se termina. Nu am un pret stabilit la componete dar pt ca regulile o cer pretul orientativ este 5 lei dar nu fac colet pt mai putin de 50 lei. Pt ridicare personala orice cantitate. De astea uitasem: Sint beculete de curent mic ce se utilizau si pe la stabilizarea amplitudinii la oscilatoarele R-C. Editat Mai 21, 2022 de sesebe Link spre comentariu
grosu99 Postat Mai 21, 2022 Partajează Postat Mai 21, 2022 Ceva informatii despre torurile cu diametru mare ? Material,ceva...? Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 21, 2022 Autor Partajează Postat Mai 21, 2022 (editat) Nu stiu nimic despre ele. Daca o fi fost notat pe vreo cutie atunci oricum s-a pierdut. Am verificat din nou. Cu ocazia asta am gasit ca nu am postat beculetele. Le-am adaugat mai sus. Daca nu uit si chiar esti interesat, oricum nu am decit vreo 10-12 buc, pot sa le fac o masuratoare de genul 10 spire si masurata inductanta intre 10Hz si 50Mhz (grafic). Editat Mai 21, 2022 de sesebe Link spre comentariu
grosu99 Postat Mai 21, 2022 Partajează Postat Mai 21, 2022 Pus pe grid -dip cu vreo 2-10 spire si vazut pina unde oscileaza...daca ai dip-metru Link spre comentariu
shopy Postat Mai 29, 2022 Partajează Postat Mai 29, 2022 ''sesebe nu poate primi mesaje.'' Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 29, 2022 Autor Partajează Postat Mai 29, 2022 Acum 3 ore, shopy a spus: ''sesebe nu poate primi mesaje.'' ............acum ar trebui sa poata primi............ Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 3, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2022 (editat) La 21.05.2022 la 21:30, grosu99 a spus: Ceva informatii despre torurile cu diametru mare ? Material,ceva...? Am facut cema masuratori: 2x18 spire torsadate: 2x5 spire separate: Si masuratorile: Cu verde sint masuratorile pt varianta cu 18 spire torsadate iar rosu/albastru pt varianta cu 5 spire. Sper ca ajuta. Editat Iunie 3, 2022 de sesebe Link spre comentariu
grosu99 Postat Iunie 4, 2022 Partajează Postat Iunie 4, 2022 Nu ma pricep sa interpretez datele ! Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 4, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2022 Ca transformator de cuplaj 1:1 merge aproape fără atenuare pina la 10Mhz și pina la 20Mhz cu o foarte mica atenuare. La cel cu 18 spire am văzut rezonanta pe la 18Mhz. La celalalt ceva mai sus. Link spre comentariu
Kosmin Postat Iunie 4, 2022 Partajează Postat Iunie 4, 2022 Dragut BodePlot-ul, mai ales la surse in comutatie! (free up) Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 4, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2022 (editat) Acum mi-am dat seama ca măsurătoarea este făcută cu ieșirea în gol, deci nu-i chiar corect făcută. Dacă voi avea timp o voi repeta și cu ceva load. Trebuie sa vad ce valoare are impedanta de ieșire din generatorul (probabil 50ohm). Dacă aveți vreo alta sugestie de test, chiar și numai de fun, spuneți, și dacă am timp îl voi face. Aparatul este Bode100, ca să-i vedeți limitările. Editat Iunie 4, 2022 de sesebe Link spre comentariu
yo3fhm Postat Iunie 4, 2022 Partajează Postat Iunie 4, 2022 Salut Sesebe, Ce pret au torurile ? Parca as lua cateva bucati, sa fie. Multam! Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 4, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2022 N-am hotărîtu n preț final. Fa-mi o oferta pe privat. Oricum nu am multe de astea mari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum