Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vinzari-lichidare garaj/depozit

sesebe

Postări Recomandate

Am disponibile de la o lichidare garaj/depozit urmatoarele componente:

EFT323, AC125, AC126, AC180K, AC181K, AC187K, AC188K, EFT250, potentiometri rectilinie mari romanesti de 25K si 1K, potentiometri rectilinie mai mici de 250k(?), potentiometri rotativi mai multe valori si dimensiuni (tot romanesti modele ~1980), oale ferita cu tot cu mosorul intern si citeva toruri de 6-8cm diametru. Ar mai fi si ceva condesatori Tantal de 10 si 47µF/16V in carcasa cilindrica daca chiar ar interesa pe cineva.

Pretul este: la tranzistori EFT si AC 10-20lei/buc, EFT250 inca nu-i scot la vinzare (nici nu am multi), potentiometri 5-10lei/buc, oale ferita 5lei/buc, tor ferita 15lei/buc.

Preturile sint doar orientative pt ca asa sint regulile forulumui si pot fi schimbate oricind. Cine este interesat poate veni si cu propuneri de preturi pe privat, dar nu in bataie de joc.

Poze inca nu am dar tot din cauza regulilor postez 2 facute la viteza:

wpwtL3y.jpg

9P6Io5U.jpg

Toate componentele erau noi acum 30-50 de ani si acum s-ar incadra in categoria NOS.

Nu toate tranzistoarele vor fi vindute ci voi pastra si pt mine ceva pe stoc. 

Am postat anuntul pt a ajuta persoanele care se mai ocupa de reconditionari si au nevoie de astfel de componente. Prefer predare personala in Iasi pt ca nu am timp de facut si trimis pachete. Daca as avea unde sa le tin depozitate nici macar nu as mai fi postat anuntul. 

Acestia si o cutie similara ca dimensiuni plina cu rezistoare au plecat direct la reciclat:

kLVeqDr.jpg

Mai am si citeva multimetre din aceeasi perioada. Doua mai mari care arata rezonabil si probabil sint in stare perfecta de functionare unul micut cam zgiriat si un aparat de masurat curenti mari cu shunt extern gigantic. Ara ciudat tare, cred ca se "infingea" direct in locul la sigurante pe panouri de puteri mari.

Editat de sesebe
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

31

• grosu99

5

• mac01

4

• Tanase Ion

3

Top autori în acest subiect

La AC180 k stau rău din cauza finalilor de Gloria reparate în timp. Poate ne auzim la telefon zilele astea. Deci niște perechi de 180k și 181k sigur iau eu, dacă ne înțelegem la preț. 

Link spre comentariu

Nu trebuia sa arunci cutiile cu condensatoare si rezistente. Eram interesat de vechiturile astea....trebuia sa pui si tu o intrebare inainte de a le recicla. Eu dau o gramada de bani pe condensatorii axiali deorece nu se mai fabrica.... si tu ii arunci. Cu chiu cu vai mai gasesc astfel de condensatori, sa-i pun prin vechiturile romanesti...trebuia masurati inainte sa-i reciclezi.

Editat de mac01
Link spre comentariu

@mac01esti asa de disperat dupa ei?

Erau din 1979. Crezi ca meritau pastrati? 

Pot trece sa vad poate nu au fost ridicati si sa-ti iau o mina de condesatori, daca vrei.

Acum 1 oră, doru3160 a spus:

La AC180 k stau rău din cauza finalilor de Gloria reparate în timp. Poate ne auzim la telefon zilele astea. Deci niște perechi de 180k și 181k sigur iau eu, dacă ne înțelegem la preț. 

Sigur @doru3160. Preturile le-am pus pt ca asa cere forumul, eu nu ma voi imbogati de pe urma lor.

Stii vreo schema de amplificator pe germaniu la care sa pot folosi EFT250? Sau nu merita deranjul pt ca desi rezista la 50-60V au banda de numai 0.1Mhz iar AC-urile pe care le am sint de tensiuni mici si deci nu prea am cu ce face un amplificator de macar 10-15W.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, sesebe a spus:

@mac01esti asa de disperat dupa ei?

Erau din 1979. Crezi ca meritau pastrati? 

Pot trece sa vad poate nu au fost ridicati si sa-ti iau o mina de condesatori, daca vrei.

.

Nu eram disperat dupa ei, dar eu mai am condensatorii vechi axiali, care masurati pe punte RLC sunt in parametrii....si nu i-am aruncat.

Mai gasesti cate un loc prin aparatele vechi, unde sunt pusi condensatori axiali...si e pacat sa-ti bati joc de aspectul retro al aparatului. Sa pui condensatori radiali si sa le intinzi piciorusele...arata urat prin aparat. Eu mai reconditionez aparatele astea vechi...inca imi plac si cam duc lipsa de condensatori axiali. Iar mouser, digi, tme.... cer o gramada de bani pe genul acesta de condensatori. ...si tot din loturi vechi sunt.

Nu mai merge la reciclat dupa ei...da-i incolo...acolo sa ramana! Dar cand mai ai asa ceva pune si tu o intrebare pe forum daca-i doreste cineva, inainte de ai da la centru de reciclare. Iti dadeam bani pe ei...nu-i vroiam degeaba.

Ne mai auzim...sa vad ce mai ai prin vechituri de vanzare, poate e ceva ce ma intereseaza.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Nu pot trimite mp.

Cristos a inviat!

Sunt interesat sa cumpar 8 buc.  AC180K si 8 buc. AC181K.

Plata pe posta ramburs.

Pune te rog un pret.

Sarbatori fericite cu sanatate!

Mila

Link spre comentariu
Acum 2 ore, NEAGU GABRIEL a spus:

Am răspuns ca nu am văzut potențiometri dubli. Majoritatea celor ce-i am sint de 1M log simpli. Mai sint încă 2-3 valori dar nu mi le amintesc acum. 

Link spre comentariu
La 24.04.2022 la 3:48, mac01 a spus:

Nu eram disperat dupa ei, dar eu mai am condensatorii vechi axiali, care masurati pe punte RLC sunt in parametrii....si nu i-am aruncat.

Mai gasesti cate un loc prin aparatele vechi, unde sunt pusi condensatori axiali...si e pacat sa-ti bati joc de aspectul retro al aparatului. Sa pui condensatori radiali si sa le intinzi piciorusele...arata urat prin aparat. Eu mai reconditionez aparatele astea vechi...inca imi plac si cam duc lipsa de condensatori axiali. Iar mouser, digi, tme.... cer o gramada de bani pe genul acesta de condensatori. ...si tot din loturi vechi sunt.

Nu mai merge la reciclat dupa ei...da-i incolo...acolo sa ramana! Dar cand mai ai asa ceva pune si tu o intrebare pe forum daca-i doreste cineva, inainte de ai da la centru de reciclare. Iti dadeam bani pe ei...nu-i vroiam degeaba.

Ne mai auzim...sa vad ce mai ai prin vechituri de vanzare, poate e ceva ce ma intereseaza.

Cum fac sa-ti trimit niste condestori? Un prieten in curte la care erau containerele a spus ca se uita sa ia citiva condesatori. Inca nu am vorbita sa vad daca i-a luat dar am incredere in el.

Link spre comentariu

Cu tranzistorii am cam terminat. Mi-au mai rămas și mie cite ceva pe "stoc" iar restul doar inminare personala în Iași pt servisat antichități. Totuși dacă este cineva în căutare pt recondiționat vreun aparat vechi sa ma contacteze și vedem poate rezolvam cumva.

Am văzut ca am și mulți senzori magnetici în capsulă TO126 tip SSM235. Dacă aveți nevoie 1leu buc dar nu fac colet pt doar citiva lei. 

Am aflat de la Doru și ce-i cu aparatul ala ciudat de masura: este pt testat acumulatori plumb și are doua scale pt o celula-3V și pt o baterie de 6 celule. Cind am timp am sa pun și niște poze. Ala e bun doar de un muzeu acum. 

@mac01 lasa-mi un nr de telefon pe mp ca să stabilim cum îți trimit 0.5kg condesatori (te costa doar transportul). 

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări