Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

almaz az-es002

lucian caprar

Postări Recomandate

Buna ziua.As dori sa-mi spuna cineva ce tip de integrat este in comanda transformatorului HS EE- 150:15:30:20 fiindca a crapat si nu se vede ce a fost .pare a fi ceva cny  dar nu stiu. Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lucian caprar

6

• validae

3

ar fi un sa0565 insa  acesta are pinii 2si 5 neconectati iar cel explodat are pinul 2 printr-o rez. la masa si 5 la drena, restul e la fel. Nu cred ca sant echivalenti.

Link spre comentariu

Până la urmă se poate înlocui cu o sursă discretă (încărcător de telefon de exemplu), defrişând componentele auxiliare în afară de condensatorul de filtraj.Sursa externă se leagă cu ieşirea la bornele condensatorului de filtraj al sursei înlocuite.

Asta dacă între timp nu vede acest topic vreun coleg ce are un invertor Almaz asemănător şi are bunăvoinţa să bage un ochi pe placă şi să spună ce integrat foloseşte sursa auxiliară....

Link spre comentariu

M-am uitat pe filmulete la mai multe tipuri de almaz  si multe dintre ele folosesc aceeasi placa de baza insa nici unul n-a focusat  pe integrat sa vad ce. Am sa incerc cu sursa auxiliara cu doua tensiuni insa am mai incercat asa ceva la alt aparat cu sursa cu 2sk2611 sau 2sk3878 si  functionau insa nu se regla amperajul pana nu le-am refacut cu sursa lor. Va multumes mult pentru sfaturi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări