lucian caprar Postat Aprilie 22, 2022 Partajează Postat Aprilie 22, 2022 Buna ziua.As dori sa-mi spuna cineva ce tip de integrat este in comanda transformatorului HS EE- 150:15:30:20 fiindca a crapat si nu se vede ce a fost .pare a fi ceva cny dar nu stiu. Va multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 22, 2022 Partajează Postat Aprilie 22, 2022 Cred că mai degrabă e un TNY.Dacă se găseşte ciobul sărit, s-ar putea vedea măcar una din cifre... Link spre comentariu
lucian caprar Postat Aprilie 23, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2022 Am cautat ciobul sarit dar cred ca s-a pierdut printre ferestrele de aerisire. Link spre comentariu
lucian caprar Postat Aprilie 23, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2022 Are pinii5,6,7 si 8 la drena, alimentarea e la pinu3 iar 1si 4 merg la optocuplor. pare afi un viper22 dar nu e. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 23, 2022 Partajează Postat Aprilie 23, 2022 https://vip-cxema.org/index.php/online-raschjoty/393-podbor-shim-kontrollera-po-vyvodam Vedeţi conform pinilor ce ar merge acolo. Link spre comentariu
lucian caprar Postat Aprilie 25, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2022 ar fi un sa0565 insa acesta are pinii 2si 5 neconectati iar cel explodat are pinul 2 printr-o rez. la masa si 5 la drena, restul e la fel. Nu cred ca sant echivalenti. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 25, 2022 Partajează Postat Aprilie 25, 2022 Până la urmă se poate înlocui cu o sursă discretă (încărcător de telefon de exemplu), defrişând componentele auxiliare în afară de condensatorul de filtraj.Sursa externă se leagă cu ieşirea la bornele condensatorului de filtraj al sursei înlocuite. Asta dacă între timp nu vede acest topic vreun coleg ce are un invertor Almaz asemănător şi are bunăvoinţa să bage un ochi pe placă şi să spună ce integrat foloseşte sursa auxiliară.... Link spre comentariu
lucian caprar Postat Aprilie 26, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2022 M-am uitat pe filmulete la mai multe tipuri de almaz si multe dintre ele folosesc aceeasi placa de baza insa nici unul n-a focusat pe integrat sa vad ce. Am sa incerc cu sursa auxiliara cu doua tensiuni insa am mai incercat asa ceva la alt aparat cu sursa cu 2sk2611 sau 2sk3878 si functionau insa nu se regla amperajul pana nu le-am refacut cu sursa lor. Va multumes mult pentru sfaturi Link spre comentariu
lucian caprar Postat Aprilie 27, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2022 Daca cineva va cauta integratul din sursa auxiliara de la almaz il va gasi aici este SD 6834 l-am identificat dintr-un alt aparat Almaz ES002. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum