cozmalau Postat Aprilie 22, 2022 Partajează Postat Aprilie 22, 2022 Salutare colegi! Vreau sa fac la un amplificator diy AV400 cu tensiuni de alimentare +-80V c.c. si atac cu semnal de la un mixer stanton sk two un clip indicator simplu cu functie de semnau de intrare si tensiune alimentare. Am gasit project 32 a lui eliot https://sound-au.com/project23.htm, am facut si un PCB in sprint.... A realizat cineva acest clip indicator sau are experiente cu el, ce parere aveti? Vreau sa stiu neparat cand intra in clip amplificatorul indiferent de sarcina de iesire. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 22, 2022 Partajează Postat Aprilie 22, 2022 A mai intrebat cineva acum vreo 2 saptamani acelasi lucru. Raspunsul e in textul articolului de pe pagina ESP: se declanseaza cand iesirea este in limita a 3V fata de alimentari. Eu zic sa citesti si sa intelegi cum ajustezi pentru cazul tau, caci nu toate amplificatoarele ajung la sub 3V fata de alimentari. During normal operation (not clipping), Q1 is turned on continuously. A reference voltage (typically 3 Volts) is created across the 1k emitter resistor by the resistor R9 ('See Table 2'). Now if the output of either channel rises close enough to the supply voltage to equal the reference voltage, Q1 is turned off by forcing the base voltage to be greater than the emitter voltage - no base current, so the transistor will not conduct. This is detected by the opamp U1A. This is connected in such a way as to detect either of the transistors turning off. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum