Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STK3082

catalin004

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin004

9

• okean

4

• paulica

2

• sesebe

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

E stereo? Și eu am o Yamaha tot cu unul de asta defect. Cred ca merge inlocuit cu mici modificări cu un LM4702. Din păcate și astea au ieșit din fabricatie. 

Link spre comentariu

Ai oricum sanse mai mari sa gasesti un LM4702 original chiar daca au iesit din fabricatie decit un STK3082. 

Ti-as fi dat eu dar nu am decit 2 sau 3 bucati si inca nu mi-am reparat Yamaha. Daca o repar si-mi ramin integrate putem vorbi pt o varianta dar nu stiu cind am sa ma apuc de ea.

Link spre comentariu
Acum 50 minute, sesebe a spus:

Ai oricum sanse mai mari sa gasesti un LM4702 original chiar daca au iesit din fabricatie decit un STK3082. 

Ti-as fi dat eu dar nu am decit 2 sau 3 bucati si inca nu mi-am reparat Yamaha. Daca o repar si-mi ramin integrate putem vorbi pt o varianta dar nu stiu cind am sa ma apuc de ea.

Va cred...timp nu e nici la mine asa mult...de aceea nu e nici o graba :rade:

O sa studiez si acel LM.

Sanatate si numai bine!!!

Link spre comentariu
Toni Marginean
La 29.04.2022 la 8:19, okean a spus:

E la Pancota...

Ester in concediu pana saptamana viitoare.

Sunt multe alte tipuri de inlocuitoare directe. Daca nu gasiti va postez un tabel cu ele.

stk.thumb.jpg.c2dce8b07c11eb309968ad4188107994.jpg

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări