gogoo Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Deci vreau sa stiu daca e bine cum cred eu ca trebuie.Am facut un desen ca un fel de schema.Spuneti-mi daca ii bine asa. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 nu conteaza,nu e audio,ca sa ai grije la bucle de masa si sa conectezi masele intr-un singur punct :rolleyes: pune-le cum vrei,da sa fie legate intre ele Link spre comentariu
gogoo Postat Noiembrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 ca sa nu mai fac un nou topic.Ce este osciloscopul si ce se face cu el ?La ce e bun? Link spre comentariu
gogoo Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Nimeni,nimic? Link spre comentariu
blackthorium Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Aici o sa gasesti destul de bine explicat despre osciloscop Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Nimeni,nimic?de data asta era prea mult de spus... blackthorium ţi-a dat ceva de citit, exact din motivul ăsta...pe scurt, un osciloscop e un aparat de măsură, destinat în special vizulizării formei de undă a unui semnal oarecare.pe larg, citeşte pdf-ul (interesant, 0 downloads... măi să fie!!!) :smt005 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum