validae Postat August 12, 2022 Partajează Postat August 12, 2022 Păi doar ce pusesem mai înainte un printscreen cu factura pe 1kWh....se vedea clar preţul. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat August 12, 2022 Partajează Postat August 12, 2022 (editat) Astazi au fost momente cind attachments aratau ca un mic chenar cu X si nici postimage nu a functionat corect, nici de pe telefon... Poate lamuri cineva cum e chestia cu Enel pret fix 12 luni la 0,61 lei per kWh, la care am platit aproape 2 lei per kWh? Nu trebuia sa fie 0,61 plus ce mai baga ei, adica in jurul.la.1,15 lei per kWh? Editat August 12, 2022 de DjLeco2021 Link spre comentariu
validae Postat August 12, 2022 Partajează Postat August 12, 2022 Păi factura e la tine, noi nu avem cum vedea ce au băgat ei acolo.Pune și tu o poză.. Vezi să nu-ți fi băgat ,,din oficiu,, vreun abonament de servicii de mentenanță, stiu că unii se plângeau de chestia asta, dar nu mai ce furnizor făcea măgaria asta... Link spre comentariu
dumitrumy Postat August 12, 2022 Partajează Postat August 12, 2022 Pai este ca si cu oscilogramele. Pun povesti de o pagina cu defectul sursei/ invertorului LED dar ceva forma de unda la sfantul Asteapta! Aproape 2 lei am platit si eu la ENEL deoarece 61,20 : 90 = 1,98 Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat August 14, 2022 Partajează Postat August 14, 2022 La 12.08.2022 la 11:20, DjLeco2021 a spus: Vad ca astia de la enel au sarit calul urit de tot, 2,24 lei per kWh (la care se adauga restul si apoi TVA), ajungind la un pret final de 3,07 lei per kWh. Pai si eu, daca la inceputul anului, in ianuarie, facusem online un contract "Enel pret fix 12 luni" (la 0,61 lei per kWh), iar ultima factura imi vine la acest pret, cum e treaba cu acel contract, PRET FIX 12 luni? Hmm, Enel au revenit cu alta factura: Link spre comentariu
Blacksmith Postat Septembrie 20, 2022 Partajează Postat Septembrie 20, 2022 Vreau sa trec si eu la Hidroelectrica si am studiat pe net si se plang unii ca le vin facturile intarziate cu 4-5 luni. Voi, care sinteti deja la firma asta, imi puteti confirma ? Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 20, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2022 user72514.Ultimile facturi acoperă luna iunie.Avem 3 locuri de consum şi toate facturile sunt pe luna aia. În continuare nu reuşesc să accesez saitul pt citiri online şi trimit prin telefon.La casa soacrei şi la ţară vin şi agenţi care citesc periodic,la bloc nu ştiu... Link spre comentariu
Craciun Postat Septembrie 20, 2022 Partajează Postat Septembrie 20, 2022 Salut, La mine ultima factura a venit pentru mai. BR/Daniel Link spre comentariu
Blacksmith Postat Septembrie 20, 2022 Partajează Postat Septembrie 20, 2022 Pai si cand vin, vin toate o data din urma... sau vin mereu, pe rand, decalate cu 4 luni ? Link spre comentariu
Craciun Postat Septembrie 20, 2022 Partajează Postat Septembrie 20, 2022 Vin cate una decalate cu 4 luni. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Septembrie 20, 2022 Partajează Postat Septembrie 20, 2022 Si daca dupa un timp nu mai imi convine pot sa trec la altul, chiar daca nu s-a terminat perioada de contract ? Link spre comentariu
ionut120v Postat Septembrie 21, 2022 Partajează Postat Septembrie 21, 2022 Eu am cont la cez dar sunt pe zero, pentru doua locuri de consum, sunt offgrid, n-are sens sa se risipeasca bani pe hartii si pe posta daca tot e zero. La hidroelectrica e ieftin, se poate face cont, dar nu stiu daca mai au oferta si cat dureaza pana se incheie contractul, ploaie a dat, e mult mai bine decat in vara, momentan e bine si pentru noi astia cu soarele, se ajunge si pentru noi. Link spre comentariu
gica70 Postat Septembrie 23, 2022 Partajează Postat Septembrie 23, 2022 La 20.09.2022 la 22:11, user72514 a spus: Si daca dupa un timp nu mai imi convine pot sa trec la altul, chiar daca nu s-a terminat perioada de contract ? Legea iti permite ca ORICAND sa treci la alt furnizor respectand contractul in vigoare, adica sa-l instiintezi cu 21 de zile inainte. La Hidro au facut o chestie buna in sensul ca dai un singur specimen de semnatura cu care ei iti semneaza contractul, niste notificari si, in acelasi, timp ii imputernicesti sa faca ei in locul tau tot ce scrie in contractul actual. Link spre comentariu
val Postat Septembrie 23, 2022 Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Sincer nu am înțeles, 21 de zile înainte de ce anume? Și eu intenționez să trec la Hidroelectrica, dar sunt sub contract până pe 11.12 cu Enel. Pe site-ul Hidroelectrica, prețul pe kw este valabil până la 31.12. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum