Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hidroelectrica noutăţi,probleme

Postări Recomandate

La 27.07.2022 la 16:35, DjLeco2021 a spus:

Deci trebuie sa astept sa vina factura.

Am vazut ca au si ei sectiune pentru autocitire, am trimis indexul astazi, dar banuiesc ca, inca nu au o aplicatie pt android (am cautat si n-am gasit).

Pai nici n-o sa pupi aplicatie pe Android, Apple sau Win, Linux, s.a.m.d.

Nici in "aplicatia" lor on-line nu vei putea vedea istoricul indecsilor transmisi, iar factura iti va veni dupa 3 luni, deci stai rezemat, bea un ceai de tei si relaxeaza-te!:nerv:86

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 449
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Este primita.

Buna ziua,

La data 2022-07-27 am inregistrat indexul autocitit pentru urmatorul loc de consum:
• POD: RO001E1xxxxxx (Bxxxxx NR. xxx, BL.xxx, Sxxxxxxxxxxxxxx)
• Serie contor: UAEEEDN21xxxxxxxxx
• Index:
   Energie Activa - 5665 kWh

Multumim,
Hidroelectrica SA

Nota:
Acest mesaj a fost generat automat de sistemul de management al sesizarilor. Va rugam sa nu raspundeti la acest email.

Link spre comentariu

Am primit a doua factura de la Hidro, dovada vie ca tot ce'i romanesc nu piere . Au calculat pentru perioada 29.03-30.04 desi au mai emis o factura pentru 29-31.03 pe care am si platit'o . Au tinut totusi cont de facturare si au dedus'o din noua factura . Interesant este ca au facturat pana la 30.04 fapt care a condus la utilizarea indexului citit de OD la 12.04 , transmis de mine la 26.04 si estimat pentru perioada 27-30.04 . O complicatie inutila , cred eu, pretentia de a factura pentru luna calendaristica si nu pentru  perioada dintre citirile lunare . Factura devine greu de inteles pentru persoane nefamiliarizate cu modalitatea de calcul . In sfarsit ... O sa verific si calculul efectiv al facturii .

Editat de Nikk
completare postare
Link spre comentariu

Ce dreacu fac astia, din aprilie nema factura!

Au venit sa citeasca ceasul de 3 ori (bine e alta firma)si nimic!

Or sa vina cu o factura uriasa si au pretentia sa platesc!? REPEDE!

In acest interval am sunat de 5 ori la ei si amprimit raspunsuri ca VINEEEEE!

Editat de mila
Link spre comentariu

O să existe o decalare a facturilor, eu am trecut din Martie la Hidro si acum mi-a venit cea din Mai...

Nu se vor cumula, doar se vor decala...

Dacă doriți totuși să vă scapați mai repede de datorie, aveți posibilitatea de a plăti mai mult decât scrie pe factură și se va scădea din suma restantă pe lunile din urmă.

Link spre comentariu

@mila, confirm decalarea facturilor sustinuta de colegii de forum. Eu am trecut la Hidro din martie si am primit numai factura pe aprilie . In plus scadenta platii facturilor la Hidro este de 45 zile de la data emiterii si nu 15 zile cum plateam anterior.

Link spre comentariu

Şi eu am facturi de la Hidro până,inclusiv,aprilie.M-au enervat că la bloc au emis facturi pe februarie,martie şi ultima,generală,pe aprilie.Da' aia de pe aprilie a început cu...februarie!Tembelii au făcut o regularizare,fără să specifice acest termen,după autocitirea dată de mine!Ca atare au trecut perioada de facturare 17.02-30.04...Am săpat o juma de oră până m-am lămurit...

Cu plata e ca naiba în Severin.La sediul mare BCR scula de citit codul de bare,de pe telefon,nu merge!La alt sediu au două scule,din care merge abia una...N-am încercat la SelfPay,în altă parte,să văd dacă merge...

Acu' compar cu EON aplicaţie,unde totul e al dracu de clar.Şi autocitirea merge "stas" acolo.Vorbesc de gaz...

Link spre comentariu

Eu am semnat contractul cu Hidro, asa:

Untitled.jpg

Pina la urma, care este pretul real si final cu TVA si toate cele pe care le baga in costuri (inca nu mi-a venit nicio factura)?

Vad ca astia de la enel au sarit calul urit de tot, 2,24 lei per kWh (la care se adauga restul si apoi TVA), ajungind la un pret final de 3,07 lei per kWh.

Pai si eu, daca la inceputul anului, in ianuarie, facusem online un contract "Enel pret fix 12 luni" (la 0,61 lei per kWh), iar ultima factura imi vine la acest pret, cum e treaba cu acel contract, PRET FIX 12 luni?

Untitled.jpg

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări